שתי שאלות

Love U All

New member
שתי שאלות

איך בודקים את מבחן התיאוריה, אדם או מחשב? איך מגישים ערעור על התוצאה של התיאוריה?

Daemonlior

New member
אדם..

לא ניתן להגיש ערעור.. זה לא סובייקטיבי.. שאלה אחת, תשובה אחת.. אין כזה דבר "כמעט"

Love U All

New member
ואם האדם הזה טעה?

או שהיה לו אינטרס כלשהו להכשיל בכוונה? לך תסמוך על אנשים במשרד הרישוי... אני יודעת שאפשר להגיש ערעור. השאלה היא איך?

NewUser4

New member
לא ניתן להגיש ערעור.

אין לבוחן שום אינטרס להכשיל בכוונה (איזה אינטרס כזה כבר יכול להיות לו?) לטעות, אף שלרוב לא טועים כי הבחינה נבדקת לפי מיטב ידעתי יותר מפעם אחת, אפשר. ולכן, ישנם מקומות בהם ניתן בסוף יום הבחינה לגשת ולהסתכל בעצמך על הבחינה שלך.

newKiticat

New member
וסיפור אישי

אני ניגשתי ל3 תיאוריות. את הראשונה אגב- אני בטוחה שעברתי. רק שאז לא היה אפשר לבדוק אחרי זה. (קיבלו תשובות יום אחרי ולא באותו יום). בפעם השלישית- כשעברתי. אחד מהבחורים- קיבל תשובה שהוא לא עבר- לא קיבל, ביקש לראות את הטופס- והוא והבוחן בדקו יחד- וראו איזה פלא- הוא עבר! עכשיו- כדי שלא נגיד שזה קורה, גם החבר שלו עשה אותו דבר- וגם הוא- עבר! וכאילו זה לא מספיק, היו שם עוד 2 אנשים שראו את זה ובדקו גם וגם הם עברו. מה האינטרס? שאם תגש לעוד בחינה- אתה מוציא עוד כסף. כאילו זה לא ברור. אני בעד לבדוק ולוודא- ובטח ובטח אם אתה חושב שעברת.

למעלה