שתי שאלות

kimpatsu

New member
שתי שאלות

אחת: ממש ממש נמאס לי מניווט במחשב. אני מחפש פיתרון לבעיה שיש לי עם העכבר. משטח המגע לא מסתדר לי, ומאט את העבודה הכללית שלי עם המחשב. חיברתי עכבר אופטי רגיל, וכמובן שזה לא נוח כל הזמן לשים אותו על משטח וכו'. שאלתי היא מה גודל המיני עכברים שראיתי בכל מיני חנויות, והאם ניתן להשתמש במשטח הפלסטיק במתחת למקלדת בתור משטח לעכבר?? (מצורפת תמונה). שתיים: האם זה מזיק להזיז את המחשב ממקום למקום בעודו "פועל"? האם הדבר מזיק להארד דיסק?

tag1

New member
אנסה לעזור לך

1. אם אתה לא מעוניין לשמור על המחשב ובמידה ויש לך עכבר קטן וזהיר אז כן אתה יכול להשתמש במחשב כמשטח לעכבר אבל תזכור שזה לא מומלץ מכיוון שזה יכול עם הזמן (תלוי במחשב שלך) להרוס את הפלסטיק של המחשב ואולי גם לקלף את שכבתו הראשונה, מה גם שלדעתי זה לא יהיה נח. 2. הארד דיסק של מחשב נייד זה בדיוק כמו הארד דיסק של מחשב נייח לא מומלץ להזיז את המחשב הרבה בעודו פועל ובמיוחד כאשר הוא עובד מהר. לדוגמא : לי יש נייד של IBM ולהארד דיסק שלי יש מנגנון "כרית אויר" שמובילה את ראש הדיסק ושומרת עליו בזמן תזוזות של המחשב אם אני אזיז לדוגמא את המחשב אז מיד אני אראה את המנגנון פועל לכןזה אומר כבר שהתזוזות לא ממש בריאות לו. מקווה שעזרתי !

kimpatsu

New member
בקשר לשכבה

של הפלסטיק, תמיד אפשר להנפיץ איזה חתיכת נייר מגן או משהו בסגנון... השאלה מבחינת המימדים, האם מישהו עובד בצורה הזו?? מה, כולם סובלים מבעיית העכבר??

mickey123

New member
אתה יכול

להדביק מדבקה שקופה בשטח שצוין בתמונה וכך לא לשחוק את צבע המחשב לדעתי זה לא כל כך נוח אבל אם לך זה יותר נוח מהפד או מכל דבר אחר אז קדימה אחרת זה לא מזיק

למעלה