שתי שאלות:

progger

New member
שתי שאלות:

1. אני משתמש ב Common Dialog Box על מנת לקבל שם קובץ מהמשתמש. שם הקובץ מוחזר לפי המיקום המקומי שלו במחשב המשתמש, לדוגמה C:\windows\file.exe. האם יש דרך לתרגם את מיקום הקובץ לפי מיקומו ברשת? כלומר computer\c\windows\file.exe\\ ? אם השאלה לא ברורה אני אנסה לפרט יותר 2. כיצד אפשר לשייך ב Common Dialog Box מספר סיומות שונות לאותה כותרת? לדוגמה, Image file יהיה קובץ עם סיומת jpg, gif או bmp, בעוד ש program file יהיה קובץ עם סיומת exe או bat. הצלחתי לשייך רק סיומת אחת לכל כותרת, אבל לא יותר מזה תודה מראש

Quanta

New member
לגבי 1 אתה צריך

להשתמש ב API מתאים זה אחד מה path functions לגבי 2 לא ברורה השאלה? מה הכוונה לשייך סיומת?

shai_shai_shai

New member
בקשר ל 2

עם הבנתי נכון אתה רוצה לכל תיקיה שיהיה לה סיומת משלה עם אני לא טועה אי אפשר לעשות את זה אתה יכול לשים כמה סיומות באותה תיבה בעזרת המאפיין filter של common dialog אבל לא לכל תיקיה ספציפית

progger

New member
אני אנסח מחדש:

1. כיצד אפשר לזהות שם של מחשב כל שהוא ברשת המקומית? 2. המאפיין filter ב common dialog box שלי מוגדר כך: image file|*.jpg. כיצד ניתן לגרום ל image file לקבל גם קבצים מסוג אחר, לדוגמה gif ? ניסיתי להוסיף את הסיומת אחרי ה jpg, להפריד בפסיקים, כל מיני, ושום דבר לא הצליח

למעלה