שתי שאלות

king iverson

New member
שתי שאלות

איפה יש לוח הופעות של לינקין פארק? על מה מבוסס השם לינקין פארק? למה הם בחרו בשם?

giant G

New member
תשובות...

הופעות של לינקין שוב לא מתוכננות בזמן הקרוב בגלל שהם נכנסים לאולפן הקלטות ומתכוונים להוציא אלבום חדש לקראת סוף השנה (2005) וואי שוב ושוב אותה שאלה בכל מקרה את המידע הזה תוכלי למצוא באתר הרישמי של לינקין... שאלה שניה הם קראו לעצמם לינקין פארק בגלל שצ'סטר הסולן של הלהקה היה תמיד עובר במקום שקראו לו לינקולן פארק שזה מן מקום כזה של הומלסים ומסוממים אז הם רצו לקרוא לעצמם ככה אבל הם שינו את השם קצת...

king iverson

New member
יש מצב שבסוף יולי\תחילת אוגוסט ---

הם יופיעו באנגליה\צרפת\בלגיה\הולנד?

LunaticPark

New member
הם לא שינו ת'שם בכוונה

היה אסור לפתוח אתר אינטרנט בשם LINCOLN PARK אז הם שינו

Lp Fairy

New member
אמממ

פשוט הייתה כבר להקה בשם הזה לינקולן פארק ובגלל זה הם עיוותו.. (לפי מה שאני שמעתי..)

LunaticPark

New member
אז שמעת לא נכון...

הייתה להקה בשם HYBRID THEORY אם לא זה לא היה שום לינקולן ואז שום לינקין פארק

לינקנית

New member
רק רגע האתר לא הבנתי לא אסור?......

ומה זה קשור לשם?תגיד ארתור כפרע...תענה בבקשה!

pookacha1

New member
נראה לי

שזה בגלל שזה שם של מקום אז כבר יש אתר כזה על המקום... זה נשמע הגיוני לא?

giant G

New member
זה כמו שלהקה תקרא לעצמה ירושלים או

חיפה או כיכר דיזינגוף (למרות שעם הרמה של השמות בארץ יכול לקרות מצב כזה...) בכל מקרה לפי מה שני יודע אז הם רצו להקים אתר באינטרטן אבל לא יכלו בגלל שלינקוולין פארק היה תפוס אז הם לקחו את לינקין קיצרו את זה יענו...

Lp Fairy

New member
חחח

העיקר שקוראים להם לינקין פארק ואנחנו אוהבים אותם..:)

אאמ לא רוצה ממש להתערב אבל

מה עובר עלייך? למה להתייחס אליה בזילזול? היא פגעה בך? צחקה עליך? כאילו שאני חושב על זה,אתה מוזר ובאמת שאתה לא שווה כלום ,כי לא ניראה לי שאתה בכלל מכיר מיזו סיון עצם זה שאתה מתייחס אלייה ככה,לא תחפש בת אחרת לשחק לה ברגשות כי אתה בחרת בבן אדם הלא נכון. אז תפנה תגב שלך ותתחיל ללכת.

s w e e t16

New member
תיקון קטן..

לינקין פארק לא יוציאו את האלבום בקרוב...הקלטת האלבום נדחתה בגלל הבעיות עם חברת ההקלטות..

למעלה