שתי שאלות

tactical

New member
אז....

לפי מה שאתם אומרים אם ג'די מת הוא יכול להעביר את "הכוח" לג'די אחר כדי "לחזק" אותו??? אז בו אני ישאל את השאלה המתבקשת למה קווי גון מת ולא העביר את "הכוח" לאובי וואן למרות שהוא ידע שהולך להיות לו קרב קשה מול דארת' מול???? לא נראה לי הכי הגיוני... בכל מקרה אנחנו מתעסקים פה בספקולציות ואנחנו כנראה לא נדע למה אובי ואן ויודה נעלמו כאשר מתו ואילו קווי גון ואפילו אנאקין לא נעלמו (עד שלוקאס יסביר את זה באופן מפורש).

h a n z o

New member
יכול להיות שקוואי גון העביר את הכוח

שלו לאיניקן כי הוא ידע שהוא ה"אחד" שיביא את האיזון לכוח..

tactical

New member
עפ"י האתר הרשמי...

אובי וואן לא העביר את "הכוח" ללוק, אלא התאחד איתו. ובנוגע ללמה... האתר הרשמי אומר שאובי וואן הקריב את עצמו כפעולת הסחה כדי שהאחרים יוכלו לברוח... אתם יכולים לקרוא את זה ב- DATABASE בפסקה ה-3 לפני הסוף ליתר דיוק. המשפט המדויק הוא: As a diversionary tactic to help the others escape, Kenobi sacrificed himself to Vader

אוקי עכשיו עצבנת אותי

מלחמת הכוכבים זה סרט - וכמו כל סרט - הוא פתוח לפרשנות. אין "אמת" ואין "מקור אמין" ואין "נכון" או "לא נכון". פרשנות היא דעה אישית - וכשכזאת - אין אחת שיותר נכונה מהשניה. אין לי בעיה עם התאוריה שלך - אבל הצורה שבה אמרת את מה שאמרת היא מתנשאת, ילדותית, ואני ממליץ בחום שתמנע מלהתבטא בצורה זו בעתיד.

Obi Dan Kenobi

New member
זה לא שטויות במיץ ../images/Emo71.gif

כתבת את מה שאני כתבתי, פלוס הרעיון של "קנובי ויודה מתו כדי להעביר ללוק כוח". אלה, שטויות. אולי ככה כתוב בספרים, והפסרים הם בהחלט מקור אמין, אבל אני לא מאמין בזה.

badmofo

New member
אי הבנה

קבלו את התנצלותי,תיהיו בטוחים שלא באתי בהתנשאות אני רק חולק ידע. תראו,אובי וואן התאחד עם לוק כדי לעזור לו. יודה מת והתאחד עם הפורס ורק עזר ללוק נפשית,לכן בסרטים לפעמים הם מופיעים רק בדמות בזמן שאובי וואן מדריך את לוק מה לעשות במהלך הסרטים. קוואי גון מת לפני שהוא היה מאסטר ג'דיי ולכן הוא לא מת,אלא נשרף שזו דרך מוות לג'די מכובד. דארת' ווידר נשרף גם הוא מכיוון שהוא לא יכל להעלם מכיוון שחצי ממנו מכונה וגם כי הוא היה בצד האפל רוב חיו.

tactical

New member
עוד טעויות...

קווי גון היה ג'די מאסטר כאשר מת אם תשים לב לפסקה האחרונה ב DATABASE ,תראה שכתוב ואני מצטט: A short time later, the Jedi Master's body was cremated at a funeral attended by numerous mourners, including Anakin, Obi-Wan, Jar Jar, and several Jedi Council members. שים לב שכתוב בפרוש JEDI MASTER ולא JEDI KNIGHT. לגבי אובי ואן לא מוזכרת שום העברת כוח ללוק אלה רק תמיכה נפשית והתאחדות עם "הכוח": The Dark Lord struck the Jedi down, and Kenobi became one with the Force. He left behind no body, just empty robes and his own Jedi weapon. Kenobi's death strengthened Skywalker's resolve to serve both the Rebellion and the Force. At times of great trial, Kenobi's voice would reach out to Luke, offering counsel. Later, the spectral form of Kenobi would appear to Luke. The ghost-like image advised young Skywalker to venture to Dagobah, where he could complete his training under the guidance of Yoda. ונעבור לטעות שלי,בנוגע לאנאקין שלא נעלם מסתבר שהוא כן עפ"י האתר מה שנשרף היתה רק החליפה, קבלו ציטוט: He then died, his body disappearing into the light side of the Force. Luke burned the dark armor that had encased Anakin's crippled body in a quiet funeral pyre on the forest moon of Endor that night.

אפורב

New member
לא מסכים...

יש ספרים שהם בהחלט גיבוב של שטויות... צריך לדעת להבדיל בין הספרים הטובים והמעשירים לספרים המפגרים

badmofo

New member
סטאק וורס אינסיידר

גיליון 22 שנת 2012,שאלו שאלה את ג'רוג' לוקס כי יש לו שם מדור שהוא עונה על שאלות והוא כתב את זה. אם יהיה לחבר שלי זמן וא יסרוק לי את המאמר ואני יעלה לכם. מה שאני מאוד רוצה לדעת זה איך סידיוס עבר ממסדר הג'די לצד האפל כי הפרק הראשון הוא כבר בדארק סייד.

אפורב

New member
הוא אף פעם לא היה ג'דיי

אתה צריך להבדיל בין דארק ג'דיי, סית' ודארק ג'דיי שהפך לסית'. דארק ג'דיי זה ג'דיי שעבר לצד האפל, סית' זה מי שממשיך את שושלת הסית' ומקבל על עצמו את לימודי הסית' והתורה שלהם. פאלפטין לא היה אף פעם ג'דיי אלא התחיל בתור סית' (וזה ממקור אמין בהחלט שנקרא התסריט של פרק 3)

EIYO

New member
נצל"ש לשאלות

שלום לכולם, מעבר ל 5 סרטים שיצאו, יש גם סדרה או כל מיני סרטיי המשך ( או סרטי לפני), איך קוראים להם ? תודה מראש,

The Anja

New member
יש סדרת אנימציה

יש סדרת אנימציה שמשודרת בחו"ל ב cartoon network . הסדרה נקראת clone wars , עד עכשיו יצאו שתי עונות, בכל אחת עשרה פרקים, אורך כל אחד כ-5-10 דקות. עוד מעט יוצאת עונה שלישית.

EIYO

New member
תודה רבה ושאלות נוספות

מה מתואר בסדרה ? על איזה זמן מדובר ? בין איזה חלקים? לפני/אחרי מה ? שוב, תודה מראש,

tactical

New member
הסדרה מספרת...

בגדול על מה קרה בין הקרב בג'אנוסיס למה שמתואר בפרק ה-3. בין היתר: הקרב על מון קלמרי, הקרב בדנטואין, הקרב ביבין 4 ועוד רבים וטובים. לפרטים נוספים כנס לכאן

למעלה