שתי שאלות:

• פותח הנושא karma
  • פורסם בתאריך

New member
שתי שאלות:

1- נניח ובחרתי במחשב שלי באופציית הסינכרון הידני באייטיונז, ואני נמצא על מחשב אחר ומעוניין להוריד\לעלות אליו קבצים. האם אופציית הסינכרון הידני נמצאת באייפוד עצמו, ככה שלא משנה על איזה מחשב אני נמצא, תמיד יהיה סינכרון ידני כפי שבחרתי, או שאני צריך להגדיר זאת בכל מחשב חדש שאני משתמש בו? 2- באייטיונז ליד כל שם שיר, יש ריבוע קטן עם סימן וי בתוכו (שניתן לבטל). האם זה אומר שכל השירים שמופיעים עם וי לצידם הם אלו שהאייפוד יזהה?

תשובות

1. ההגדרה היא של האיטונז, מה שאומר שכל מחשב הגדרה משלו. אם לא היה קודם איטונז אז אחרי שתתקין אותו במחשב הזר, ותחבר את האיפוד תתבקש להחליט את סוג הסינכרון. 2. אני לא לגמרי בטוח בזה, אבל אני חושב שאי סימון מונע סינכרון השיר, ואולי גם אי התייחסות בשאפל.

New member
כמו שחששתי..

אז זה לא ממש משנה אם בחרתי בסינכרון הידני, מפני שברגע שאני על המחשב אחר והאייפוד מחובר (וכמובן האייטיונז על סנכרון אוטומטי), הכל פשוט נמחק. לא?

לא

האיטונז יודיע לך שחובר התקן חדש שאינו תואם עם ספרית השירים של האיטונז, והוא ישאל האם לבצע סינכרון אוטומטית, ובשלב זה תוכל לסרב ואז לגשת להגדרות ולבטל סינכרון אוטומטי.

New member
הבנתי. תודה.

שאלה אחרונה- מה הזמן הממוצע שלוקח לאייפוד להעמיס על עצמו משהו כמו 4 ג'יגה?

New member
זה קצת דחוף, אז אם יש מישהו שיודע..

אני נוסע תיכף ורציתי לדעת אם שווה לי בכלל לנסות ולהעביר גודל כזה של קבצים לאייפוד. אני לא רוצה לחבר אותו ואז יהיה בעיות ואני לא אוכל לנתק אותו עד שהוא יסיים את עבודתו, כי אין לי זמן לזה. מישהו יודע מה הזמן הממוצע ל-4 ג'יגה פחות או יותר?

TheRealDeal

New member
מספר תשובות

להעביר 4 ג'יגה לא יקח המון זמן, כמה דקות... לא יודע להגיד לך במדויק. והאופציה של הסנכרון הידני נשמרת על האייפוד, בפעם הראשונה שחיברתי את האייפוד האייטונז שאל אותי אם לעדכן אוטומטית או לא.. כשחיברתי למחשב של אח שלי בפעם הראשונה הוא לא שאל אותי בכלל, כשבדקתי באפשרויות הסינכרון היה על ידני

finding nemo AB

New member
אני רוצה לחזק את דבריו../images/Emo70.gif

גם אני עשיתי הסנכרון הידני וממה שידוע לי זה נשמר על האיפוד. אם זה לא היה נשמר על האיפוד זה היה מוחק את הכל השירים שיש עליו ואין ברשימת האיטונז. הסבר: כשאני קיבלתי את האיפוד זה בא מבן דוד שלי ששם על המכשיר כמה שירים כדי לבדוק שזה עובד. ואז שקיבלתי את הiPod וחיברתי אותו למחשב כל השירים שעליו נמחקו בגלל שהוא היה על הסנכרון אוטמתי. ושוב שאני מעביר מהמחשב שלי למחשב של אח שלי הסיכנון הידני נשאר וזאת בגלל הiPod לא קשור למחשב!

למעלה