שתי שאלות

שתי שאלות

שלום לכולם, קודם רציתי לשאול מה יש בלונג איילנד? וכמה אלכוהול יש בערך בכוס? שאלה נוספת היא שאני רוצה לקנות לידיד שלי מתנה בקבוק שתייה אלכוהולי. הוא בעקרון אוהב כל דבר וודקה, שנאפס, הכל... מה כדאי לקנות לו שיהיה באיכות טובה ולא במחיר יקר... (סטודנטית מובטלת...) אהה.. ואיפה כדאי לקנות? (באזור ראשון) אשמח לכל תגובה יום טוב לכולם

katadgi

New member
לונג איילנד אייס טי ../images/Emo175.gif

לונג איילנד אייס טי; ½ וודקה, ½ ג'ין, ½ רום, ½ טקילה, ½ טריפלסק, ½ מיץ לימון מתוק וזה נסגר עם קולה
אחוז האלכוהול; קשה לאמוד את זה בדיוק, אבל אני מעריך שעם הקולה המיץ לימון והטריפלסק, אחוז האלכוהול יורד ל20-25 תלוי כמובן במהילה.
בקבוק מתנה; יש אינסוף בקבוקים שיכולים להיות מתנה נחמדה, אם את מעוניינת בוודקה אז המחירים הם (לוודקה נורמלית) 45-65 ש"ח, שנאפסים 40-70 ש"ח לשנאפס סביר (כמובן שיש זולים יותר ורמתם התאם, ויש גם הרבה יותר יקרים לדוגמא: AFTER SHOCK) הכל תלוי כמה כסף יש לך ואיזה משקה הכי קורץ לך.
חנות משקאות בראשון; שמעתי שיש אחת זולה שם, אבל אין לי מושג איפה היא ממקומת, אבל אם את עוברת באיזור ת"א אז יש לך ברחוב העלייה חנות עם מחירים נוחים ומבחר לא קטן.

בקשר ללונג איילנד אייס טי

שתי שאלות: 1. מה זה "מיץ לימון מתוק"? 2. באיזה כוס מגישים? (היי בול?)

katadgi

New member
High Ball, there is no doubt

בחירת הכוס באלכוהול היא מעל הכל פונקציונלית, כאשר כוס הLow Ball\Martini\Cocktaol אינה יכולה להכיל די משקה, אתה משתמש בכוס שכן תוכל
בדרך כלל שיש לך מעל 3 מנות אתה משתמש בHigh Ball
מיץ לימון ממותק: 3/4 מיץ לימון + 1/4 מי סוכר

אוקי, רק בעניין הכוסות

אני ראיתי שמגישים את הלונג בתוך כוס שמזכירה כוס יין, רק שהיא הרבה יותר גדולה (גם בהיקף וגם בגובה).

katadgi

New member
נראה לי שהוא מדבר על כוס שמפניה

אבל מוזר לי, אם הייתי מגיש Long Island Ice Tea בכוס שמפניה היו מביאים לי סטירה
בכל אופן הכוס המקובלת היא High Ball תמונת HB מצורפת|סגדש

amaretto

New member
לי נראה שהוא התכוון לכוס בלון גדולה

יצא לי לראות במספר מקומות שמגישים קוקטיילים מהסוג הזה (הרבה סוגי אלכוהול לבן + משקה קל, כגון לונג איילנד, AMF וקוברה) בכוס בלון. זה די חסר טעם כי במידה והמשקה הקל מוגז, הגזים בורחים מהם מאוד, אולם זה משעשע ב-AMF וקוברה (בגירסאות עם הספרייט והבלו-קירסאו) כי אז אתה מקבל כוס בלון גדולה מלאה במשקה מבעבע בצבע כחול. :)

למעלה