שתי שאלות

YOYO האחת

New member
שתי שאלות

1. עד איפה שמים מים באמבטיה של תינוק (הוא בן 3.5 חודשים) ואיך אפשר לשחק איתו ולהאריך את החוויה? 2. סימילאק - מה ההבדל בין סימילאק טופ 1 לבין הסימילאק עם המכסה הירוק שעולה זול יותר והוא גם מגיל 0 עד 6 חודשים? וכמה אתן משלמות על סימילאק?

אצלנו

אנחנו מילאנו את האמבטיה עד המקסימום שאפשר בלי שנועה תתחיל לבלוע מים. אנחנו שיחקנו איתה בברווזים ובכוס מים שהיינו שופכים עליה על הבטן והיא היתה נהנת. בסימילאק טופ 2 יש יותר ברזל, ובכלל המרכיבים טיפה יותר מותאמים לצרכים של תינוק גדל ולכן לדעתי כשהוא יגיע לגיל חצי שנה תחליפי לו. אני קונה בדרך כלל במחיר של 32 ש"ח בחביב בצומת ירקונים.

noga30

New member
תשובות

אני משתמשת עד היום בסימילאק הרגיל, שהוא קודם היה עם מכסה ירוק, ועם ברזל יש לו מכסה צהוב. לסימילאק טופ יש גם נוקלאוטידים, שאמורים לסייע בחיזוק המערכת החיסונית של התינוק כנסיון לחקות חלב אם. מכוון שהתחליף השלים את ההנקה, נראה לי מיותר, מה גם שאני לא מאמינה כל כך בחיקוי מעבדתי של חלב-אם. את הסימילאק הירוק אפשר לקנות ביוניברס ב-26 ש"ח, ולפי דעתי הוא מצוין ואין סיבה לשלם יותר על סימילאק טופ. אנחנו ממלאים את האמבטיה בערך בעומק של 20 ס"מ. נותנים לה להחזיק כוס פלסטיק, שופכים עליה מים מכוס, מדגדגים בכפות הרגליים ושרים לה שירים. כשהמים מתקררים החגיגה נגמרת. היא משפריצה עלינו מים עם הרגליים, ומצחיקה אותה התגובה שלנו.

narkisi

New member
לגבי הסימילאק

ההבדל לפי מה שאמרו לי בחברה הוא תוספת של ברזל ונוקליאוטידים לחיזוק מערכת החיסון. כמו-כן מהניסיון שלי- האבקה נמסה הרבה יותר טוב, בלי להשאיר גושים (בטופ כמובן). לגבי המים- תמלאי בערך כך שיכסה את הגוף עד הבטן (אני לא יודעת באיזה אמבט את משתמשת ואם את משתמשת במתקן כזה שמושיבים בו את הילד). אפשר לרכוש קצת משחקי אמבט (כדורים, חיות כגון ברווזים שמצפצפים) או סתם להשתמש בכל מיני מכסים ומיכלי פלסטיק שטופים שאפשר להכניס בהם מים ולשפוך. אנחנו גם משחקים הרבה קוקו בוילון של האמבט, משפריצים מים, וכו'.

למעלה