שתי שאלות
ראשית, אני מנסה ללא הצלחה מרובה להשתמש ב-make של GNU בשביל לכתוב makefile לפרוייקט זעיר, אבל הוא מסרב בתקיפות לפרש את הקובץ כמו שהמדריך מציג זאת (הוא צועק עלי שלא ניסחתי כללים ליצירת קבצי h...). מישהו מכיר את הכלי הנ"ל מקרוב, או מכיר טוטוריאל טוב עבורו? עם כל הכבוד למדריכים של GNU, אין לי חודש לשבת ולקרוא נובלה באורך 1000 עמודים...
שנית, במסגרת הפרוייקט (לבית-הספר, אגב) אני רוצה להשתמש בממשק Win32API. מאחר ואחת מהדרישות היא להציג רשימות של מידע באופן קריא וברור, חשבתי שזה היה מאוד פשוט לתרגם בתוכנה את הנתונים שלי למחרוזת HTML - זאת במידה וישנו בקר סטנדרטי כלשהו שיוכל להציג את הקובץ שאצור בתוך החלון של התוכנה. מישהו יכול לתת לי טיפ לגבי איך אפשר ליישם את הרעיון הזה? תודה רבה מראש.
ראשית, אני מנסה ללא הצלחה מרובה להשתמש ב-make של GNU בשביל לכתוב makefile לפרוייקט זעיר, אבל הוא מסרב בתקיפות לפרש את הקובץ כמו שהמדריך מציג זאת (הוא צועק עלי שלא ניסחתי כללים ליצירת קבצי h...). מישהו מכיר את הכלי הנ"ל מקרוב, או מכיר טוטוריאל טוב עבורו? עם כל הכבוד למדריכים של GNU, אין לי חודש לשבת ולקרוא נובלה באורך 1000 עמודים...