שתי שאלות

שתי שאלות

היי, 1. הפונדקאית שאני בקשר איתה (אנחנו רק בהתחלה.. היא הלכה לבדיקות דם של המחלות מין...) מניקה(יש לה ילדה בת 1.5 שנים) אתן יודעות האם ההנקה מפריעה לטיפולים ההורמונליים שהיא אמורה לקבל לפני ההחזרה? 2. האם הטיפול ההורמונלי של הפונד' כולל זריקות יומיות? תודה, נועה

הנקות וטיפולים לא הולך ביחד בשום

פנים ואופן! לפעמים הטיפול כולל זריקות תלויי בפרוטוקול.

אולה *

New member
דווקא אפשר להניק ולהיות בטיפולים

יש לי חברות שעוברות רק החזרות עוברים (ז"א מקבלות תמיכה הורמונלית בלבד, ללא שאיבות) וממשיכות להניק.

אולה יקרה ההנקות גורמות להתכווצויות

של הרחם לא מאמינה ששום אופא יאשר הנקה בזמן טיפולים ועוד החזרת עוהרים, אין צאנס!!!!

אופא=רופא

ודומא ממש פשוטה, הנקתי את ליאל בעודי לא יודעת שאני בהריון עם מיקי, והיו לי דימומים שגיליתי שאני בהריון, והרופא אמר במיידי להפסיק להניק, ואמר שיש לי מזל שלא הפלתי, ההנקה באופן טבעי גורמת להתכווציות רחמיות כך שלא יתכן שבזמן טיפולים מניקים שההריון מאוד יקר, וידוע שזה הטיפול למעשה.

אופא=רופא

ודומא ממש פשוטה, הנקתי את ליאל בעודי לא יודעת שאני בהריון עם מיקי, והיו לי דימומים שגיליתי שאני בהריון, והרופא אמר במיידי להפסיק להניק, ואמר שיש לי מזל שלא הפלתי, ההנקה באופן טבעי גורמת להתכווציות רחמיות כך שלא יתכן שבזמן טיפולים מניקים שההריון מאוד יקר, וידוע שזה הטיפול למעשה.

לי לך

New member
הי, אני הנקתי עד לטיפולים

אני פונדקאית וכשהתחילו הטיפולים ביקש ממני הפרופ' להפסיק להניק מהרגע של מתן זריקת הדקפפטיל לדיכוי המערכת. הוא לא הסביר מדוע להפסיק. הגניקולוג שלי אמר שאני יכולה להמשיך אך תוך מספר ימים יפסק החלב- ואכן כך היה. במקרה של פרוטוקולי טיפול אחרים על בסיס המחזור הטבעי אני לא יודעת את התשובה בהצלחה לי לך

לי לך

New member
ובהקשר להזרקות

תלוי בפרוטוקול, בד"כ כן מזריקים. אם על מנת לתאם בין הפונדקאית לאמא בעוברים טריים, ואם על מנת לתמוך בהריון בשלביו הראשונים. לי לך

על בסיס מחזור טבעי עניתי פנה לילך

שהרופא הפסיק את ההנקה שלי במיידי, אני לא מבינה מה אני לא הייתי ברורה במה שכתבתי?, הוא אמר שההנקה יכולה לגרום להפלה עקב התכווצויות רחמיות. תשאלי כל רופא והוא יענה לך שזו הסיבה העקרית, בכלל אחרי לידה מעודדים להנקה מכמה סיבות, כמובן שהעקרית זה בריאות התינוק, ואחרייה התכוומות הרחם והחזרתה המהירה למקומה ולגודלה הטבעי, ולכן פעולה כזו בזמן כניסה להריון תחשבי עד מה מסוכנת היא.

טוב כנראה שהאנפנטיליות לא עוברת

אצל מישהי פה בפורום...

לי לך

New member
ליידי עניתי על פי נסיוני

בכלל לא קראתי את התשובה שלך. מה את רוצה ממני? עזבי אותי. תודה ולילה טוב לי לך

למעלה