1. הורדת חפצים\סקינים וכל זה... זה יכול לעשות את המשחק איטי יותר?! 2. יש לי סימם קסמים מותקן , ורק עכשיו יש לי גם את סופרסטאר , זה משנה אם אני יתקין את סופרסטאר עכשיו?או שאני חייבת למחוק את הקסמים קודם?!
תשובה לשאלה 2: צריך להתקין את הסימסים לפי הסדר ואם יש לך את קסמים לפני סופר סטאר תיצתרכי למחוק את הסימס קסמים ולהתקין את סופר סטאר ואז את קסמים הנה הסדר סימס הראשון החיים הטובים מסיבת השנה דלוק ראשון יוצאים קבוע חופשה חיות וחויות סופר סטאר פעמים דלוקס עושים קסמים ופעם הבאה אם את רוצה לשאול שאלות תישאלי בשירשור השאלות מקווה שעזרתי
1) זה לא אמור להאט את המשחק 2) אסור שיהיו שתי תוספות ביחד , אסור סופר סטאר וקסמים ביחד הוא פשוט יגיד לך למחוק את קסמים במקרה הזה. (הוא יגיד את זה בהתקנה ככה לי קרה)
אני חייבת למחוק עכשיו את הסימס כדי להתקין את ספור-סטאר... אזזזז... אני בכל זאת רוצה לשמור בית אחד שעשיתי.. פעם ראיתי תמונה כזאת שלכל שטח יש מספר.. יש למישהו? כי כדי לשמור אותו אני צריכה לדעת את מספר השטח
1. בהחלט כן...אל תגזימי עם ההורדות שלך. 2. את לא חייבת למחוק את הקסמים, את יכולה להתקין את הסופרסטאר כרגיל אבל אז תצטרכי להכניס את הדיסק של הקסמים לכמה שניות..
או קיי תקשיבו ותקשיבו טוף טוף... הסימס בנוי לכך שיתווספו אליו תוספות!! אם אתם לא מתקינים את התוספות לפי הסדר אלא קודם נגיד קסמים ואז את כל השאר ואתם פוחדים שהוא יגיד לכם למחוק את הקסמים אז ממש לא!!! תתקינו כמה שבא לכם גם עם הקסמים כבר קיים ובעיקרון הוא אמור להסתדר אם זה והכל בסדר אבל אם תהיה בעיה אז הוא בסך הכל יגיד לכם להתקין שוב את התוספת הכי מתקדמת (האחרונה שיש לכם) וזהו!! זה הכל....