שתי שאלות-

shlulit

New member
שתי שאלות-

נדמה לי שההודעה שלי לא נשלחה. אני מחפשת מילים לשירים "חלומות של אתמול"- רוחמה רז ו"פזמון ליקנטון" חוץ מזה אני מחפשת אתרים עם בגרויות ישנות..
~שלולית~

טוב

New member
מילים מילים

אז ככה, על פזמון ליקינטון (פתאום אני לא בטוחה אם אומרים יקינטון או ינקינטון) אני די סגורה. (את ידעת, שרים לילדה כל יום לפני השינה). על המילים של "חלומות של אתמול" אני ככה, ככה, אז יש סיכוי שאני ממציאה כמה מילים בדרך. (דרך אגב, שיר מהמם). פיזמון ליקינטון לילה לילה מסתכלת הלבנה, בפרחים אשר הנצו בגינה, בפרחי היקינטון, בגננו הקטון, לילה לילה מסתכלת הלבנה. ואומרת הלבנה לעננים, תנו טיפה ועוד טיפונת לגנים, שיפרח היקינטון בגננו הקטון, כך אומרת הלבנה לעננים. בא הגשם וטפטף בחלוני, שר ניגון לציץ לפרח בגני, וענה היקינטון, בשמחה ובששון, למטר אשר טפטף בחלוני. ומחר נצא כולנו אל הגן, ונראה שם את הפרח הלבן, ולכבוד היקינטון, בני ישיר את הפזמון, ושמחה גדולה לכל תהיה בגן. חלומות של אתמול (בערך) חלומות של אתמול הם, שלהבות נרעדות, לא יכול כל החושך לכבות. על מסע השלכת החלומות מרחפים, כמו פרחים מיובשים(????) עמוק אל לבבך. חלומות של אתמול הם.. שיר בדרך אליך ניחן בסבלנות אין קץ הן תיקח ותאמץ אותו אל ללבך. חלומות של אתמול הם.. אל תסב את פניך, אתה מלא ברחמים, אל תגיף את התריסים(????) ....

okok4

New member
אכן, קצת ממציאה ../images/Emo6.gif

חלומות/רוחמה רז חלומות של אתמול הם שלהבות נרעדות לא יכול כל החושך לכבות על מצע השלכת החלומות מלחשים רק פרחים מיובשים דוהים בין הדפים חלומות של אתמול הם שלהבות נרעדות לא יכול כל החושך לכבות אל תסב את פניך אתה מלא דברים כמוסים אל תגיף את התריסים חפש בין המילים חלומות של אתמול הם שלהבות נרעדות לא יכול כל החושך לכבות שיר בדרך אליך נירקם בסבלנות אין קץ הן תיקח ותאמץ אותו אל לבבך

שקמי

New member
תיקון קליל

"כא הגשם וצלצל בחלוני, שר ניגון עליז לפרח בגני"... ועוד משהו - אם כבר להביא שיר, למה לא להביא דברים בשם אומרם? לאה גולברג (יקירתי) ורבקה גוילי אחראיות לשיר הנפלא. אה, וגם "ושמחה גדולה מאוד תהיה בגן".

למעלה