שתי שאלות..

שתי שאלות..

מאיפה מורידים אביזרים חדשים לסימס? וקירות ומרצפות?? מה האתר הסימס הישראלי

adva g

New member
תשובות

חפצים לסימס אפשר להוריד בכל מני אתרים (מצרפת קישור להמון לינקים). רצפות וקירות אין בכל אתר, אבל תנסי להיכנס לכל מני אתרים ולבדוק אם יש שם קירות ורצפות. את גם יכולה להוריד תכונה ליצירת קירות משלך. האתר הסימס הישראלי עובד בשיתוף עם הפורום, תדפדפי קצת בדפי הפורום ותראי הודעות של צוות האתר סימל, שמבקש עזרה באתר. את יכולה לשלוח לאימ-מייל שהוא כתב באחת ההודעות את הקבצים של הבתים שבנית וזה יצורף לאתר (את גם יכולה להוריד שם תוכנה ליצירת קירות).

adva g

New member
הנה, מצאתי.

מצרפת קישור לאתר מאוד נחמד, שיש בו גם קירות ורצפות (אבל ממש לא רק!).

adva g

New member
הסבר

את יכולה לפתוח את קבצי הZIP לתיקיית DOWNLOADS, ושם את לא צריכה למיין. אם זה לא עובד, את יכולה לפתוח את קבצי הZIP בתיקיית GAMEDATA, שם תצטרכי למיין: חפצים לתיקיית OBJECTS, סקינים לתקיית SKINS, קירות לWALLS, רצפות לFLOORS וכך הלאה. בכל מקרה, אצלי לא כל החפצים עולים לדאון טאון, ולוויקישן כמעט לא עולים לי חפצים בכלל, אבל לבתים הרגילים כל החפצים עולים ואז הבתים נראים הרבה יותר יפים
קירות, רצפות וכל מה שקשור בבנייה יעלה לך להכל! (כולל דאוןטאון וויקישן) ואני בטוחה שככל שתורידי יותר ייצאו לך דברים יותר יפים! יש עוד אתרים עם קירות ורצפות ואפילו גגות! צריך רק לחפש. אם אני אתקל באתר יפה אני אשים קישור באתר. בהצלחה!

adva g

New member
ועוד משהו חשוב לכל מי שמוריד

חפצים וסקינים מהאינטרנט: כדאי מאוד להוריד את התוכנה "the sims file cop" - אפשר למצוא אותה באתר הרשמי של הסימס. התוכנה הזאת מאתרת קבצים פגומים שהורדת מהאינטרנט לסימס ומעבירה אותם לתיקיה מיוחדת כדי שיהיה אפשר למחוק אותם. לפעמים מורידים מאתרים קבצים שיכוים אפילו לגרום נזק למשחק, ובגלל זה התוכנה הזאת כל כך חשובה. אצלי אני הורדתי סקינים שהוציאו אותי מהמשחק כל פעם שהגעתי אליהם בתצוגה של הסקינים, ובזכות התוכנה שמצאה לי איזה קבצים גרמו לזה, יכולתי למחוק אותם ועכשיו זה לא מוציא אותי יותר מהמשחק. מאוד כדאי להוריד את התוכנה ולבדוק מדי פעם שאין קבצים פגומים.

למעלה