שתי שאלות

רותי ע

New member
שתי שאלות

התינוק שלי בן 4 וחצי חודשים וכל בוקר החל מסביבות 3-4 מתפתל מכאבים שככל הנראה גזים. ברגע שהוא מתעורר הכל עובר. בבדיקת רופא הוא בריא. אני מניקה הנקה מלאה. והשאלות : 1. אני רוצה לנסות לבדוק אם משהו בתפריט שלי גורם לו לרגישות. התחלתי בגמילה ממוצרי חלב. כמה ימים אני צריכה להימנע על מנת לבדוק? מה עוד יכול לגרום לו לרגישות ? 2. בלילה אני מניקה בשכיבה ולא מרימה לגרפס. האם זו יכולה להיות סיבה לגזים שלו לפנות בוקר ?

רותי ע

New member
ועוד שאלה

האם בסדר קקי פעם ביומיים שלושה לתינוק בגילו שיונק מלא ?

לא נכון

בגיל של עמית, תום עשה קקי פעם בשבוע (ופעם-פעמיים גם פתח פער של 9-10 ימים). זה בסדר גמור ומאוד טבעי אצל יונקים.

רותי ע

New member
לפי מה שקראתי כאן בתשובות לאחרים

אז כנראה שזה בסדר כי כשיש לו אז זה נוזלי ולא קשה כמו בעצירות.

gazim?

It is unusual that gazim start at this age. If you take him and breastfeed him, does he stop crying? If you are checking milk products, then you may only see improvement after 5-7 days. Greps is not necessary in breastfeeding, and most babies will greps without you having to do anything. there is no air in the breast, and if he is not crying before the feed, he does no swallow air.​

דיאנה1

New member
תרגום: גזים?

זה יוצא דופן שגזים מתחילים בגיל הזה. אם את לוקחת אותו ומניקה אותו, האם הוא מפסיק לבכות? אם את בודקת מוצרי חלב, אולי תראי שיפור רק לאחר 5-7 ימים. גרפס לא הכרחי בהנקה, ורובה תינוקות יעשו גרפס בלי שתצטרכי לעשות דבר. אין אוויר בשד, ואם הוא לא בוכה לפני ההנקה, הוא לא בולע אוויר.

רותי ע

New member
הגזים לא התחילו עכשיו אלא ממשיכים

רק שכשהיה קטן יותר זה היה במשך כל היום ועכשיו הבכי רק לפנות בוקר. אני אפילו לא בטוחה ב-100% שזה גזים. יש לו גם חניכיים קצת נפוחים. לפעמים ההנקה אכן מרגיעה אותו ולפעמים לא. אני כבר יומיים בלי מוצרי חלב. נחכה עוד 3. ומה עוד כדאי לי לנסות?
אסתר על התשובה ודיאנה על התרגום.

למעלה