שתי שאלות

twiti

New member
שתי שאלות

הראשונה - יש לי Wheeler 4900 (ז"ק) - וחשבתי להחליף לקראת הקיץ בשיכוך מלא (הלך לי הגב), אבל... לעיתים אני רוכב כביש ולכן (נראה לי ש) צריך שניתן יהיה לנעול את המתלה האחורי. רכיבת השטח שלי היא - כרמל, נחל אלכסנדר, איזור בית שמש, הרבה שבילים וסינגלים וללא השתוללויות. יש לכם רעיונות/הצעות/המלצות כלשהם בתחום מחירים סביר (עד 8000 ש"ח)? השניה - התאמנתי בחצי השנה האחרונה בספינינג (2 עד 3 פעמים בשבוע) וסגרו לנו את הסטודיו, ושאלתי היא האם לחפש סטודיו חדש, או שרכישת אופני כושר הביתה היא דבר שבא בחשבון (יש לי משמעת עצמית כך שאם אקנה הם לא יהפכו לקולב). שאלתי נובעת מהיותי עבד (זאת לא טעות) היי-טק, ורכיבת אופניים בבוקר או בערב אינה באה בחשבון (לפחות לא עד שיגיע הקיץ). אשמח לתגובותייכם ולהצעותייכם.

IlanShacham

New member
תשובות

לגבי רכיבה באמצע שבוע - ראה את הודעתי בנושא "משובח מאוד!!" שמתארת את הרכיבה שלי הבוקר לעבודה - אם רוצים - אין זו אגדה. לגבי אופני כושר - גם עם משמעת עצמית גבוהה קשה מאוד (עד כדי בלתי אפשרי) לשחזר את האינטנסיביות של רכיבת ספינינג בבית - לדעתי עדיף להמשיך בספינינג. לגבי אופניים - אני יכול להמליץ בחום על האופניים שקניתי לאחרונה - גארי פישר שוגר 3+ - אופני שבילים משובחות, ללא נעילה, אבל טסות גם על הכביש בלי זה. המחיר קצת מעל לתקציב שלך (אפשר להשיג ב 9000)

twiti

New member
לגבי הערתך לגבי רכיבה באמצע השבוע

אני עובד כ-65 ק"מ ממקום המגורים שלי, ואין לנו מקלחות במקום העבודה (גר בשרון ועובד בחיפה).

IlanShacham

New member
אכן בעייתי...

במקום העבודה הנוכחי שלי גם לא היתה מקלחת. התקנתי מכשיר אטמור (450 ש"ח כולל התקנה) ועכשיו יש. הבעיה היחידה היא למצוא מקום לשים את זה. המרחק אכן גדול, ואם אין פתרון סביר לחזרה הביתה זה לא ממש ריאלי... אם זאת, הייתי ממליץ לך לנסות פעם אחת, רק בשביל ההרגשה, מה כבר יכול להיות

twiti

New member
אשמח לקבל דעות נוספות ולכן

א ק פ י ץ את ההודעה

idonoach

New member
החלום הרטוב....

שלום אני עדו בן 17 ורוכב של שווין מסה די אס ששויין בשוק נע בין 2500-3000 (ש"מ) נכון לעכשיו לעומת זאת החלום הרטוב שלי זה ש"מ ספשלייזד סטומפ ג'מפר m4 במחיר של 7000 שקל אם אני לא טועה אחלה אופניים!!! וגם השוגר מעולות++

eni9ma12

New member
תבדוק את סידרת ה-BIG AIR של מרידה

אופניים מעולות במחיר נמוך !

yuval800

New member
הייתי ממליץ לך...

לבדוק את ה - FUEL של TREK. אני רוכב על FUEL 90, האופניים נהדרות ל - XC. אם אתה לא משתולל עם האופניים ורוצה אופני ש"מ זריזות ויעילות אז בהחלט הייתי ממליץ לך לנסות אותם. אני רוכב אתם גם רכיבות כביש באמצע השבוע ומרגיש מצוין. אם אתה חוזר הביתה ומספיק ללכת לשיעור ספינינג אז אין שום סיבה שבמקום ללכת לספינינג לא תצא לרכב. בכל אופן, אופני כושר בבית נראה לי משעמם, אם אתה מוצא מדריך/ה טוב/ה לספינינג לך על זה. בהצלחה, יובל.

למעלה