שתי שאלות

oritleve

New member
שתי שאלות

שלום לכולם, אני אמא של EMMA, שנולדה פגית לפני 8 שבועות, 6 שבועות לפני הזמן. בהתחלה השתמשתי בפיטמה מסיליקון וכבר 3 וחצי שבועות שהיא יונקת ישירות. היא עולה בסדר במשקל, אך לי עדיין כואב בזמן היניקה (אני יודעת שהיא לא נאחזת טוב ומנסה לשנות את אחיזתה). היא סובלת הרבה מגזים והיא תינוקת קוליקית. אחרי הרקע הזה שייתכן שלא קשור לשאלות שלי, להלן השאלות: 1. מה זה אומר שהסנטר שלה רועד לפעמים בזמן היניקה? זה לא מקור, אני בטוחה. האם זה מעייפות? 2. מה זה אומר שהיא אוחזת בפיטמה ומסובבת את הראש לצדדים (תוך כדי שהפיטמה בפה שלה - כואב..). האם זה מגזים? תודה, אורית

HI, Orit and Mazal Tov

yOu could probably improve the comfort level of the breastfeeding if you improved the latch. Look at the pictures in the gallery in this forum, which might help, but I would suggest that you see a yoetset hanaka, IBCLC. If you tell me where you live, I will refer you to someone in your area. your questions: 1. The quiverring of the chin in breastfeeding is very interesting. It usually occurs at the end of a feed. This sends a message to the prolactin receptors in your breast to prepare the next feed.......that this is more or less the amount your baby will need next feed. 2. She may be trying to get more comfortable, or improve the latch herself. or she may be trying to make more milk release. When she does this, try using breast compression, which is to squeeze on the back of the breast to cause more milk to come out.​

דיאנה1

New member
תרגום: הי אורית ומזל טוב

סביר שתוכלי לשפר את רמת הנוחות של ההנקה אם תשפרי את התפיסה. הסתכלי בתמונות בגלריה בפורום הזה, שעשויות לעזור, אבל אני הייתי מציעה שתפגשי עם יועצת הנקה מוסמכת IBCLC. אם תאמרי לי היכן את גרה, אפנה אותך למישהי באיזור שלך. לשאלותיך: 1. הרעידות בסנטר בזמן הנקה מעניינות מאד. בדרך כלל זה קורה בסוף ההנקה. זה שולח מסר לקולטן של הפרולקטין בשד שלך שמכין את ההנקה הבאה... וזה פחות או יותר הכמות שהתינוקת שלך תזדקק לה בפעם הבאה. 2. ייתכן שהיא מנסה לקבל יותר נוחות, או לתקן את התפיסה בעצמה. או אולי היא מנסה לגרום ליותר חלב להשתחרר. כשהיא עושה את זה, נסי לחיצות שד, שזה ללחוץ על גב השד כדי לגרום ליותר חלב לצאת.

למעלה