שתי שאלות

mom&shaked

New member
שתי שאלות

קצת רקע (עילי בן חמישה חודשים ושבוע ויונק מלא ללא כל תוספות) שאלה ראשונה עד איזה גיל אפשר להניק מלא ללא כל תוספות, הרופא אמר לי כבר לפני חודש להתחיל עם סיריאל ואני חושבת שלא בוער שום דבר, מתי לדעתך כדאי להתחיל? ועד מתי אפשר למשוך הנקה בלבד?? שאלה שניה בשבוע האחרון עילי התחיל לדחוף את הציצי שלי בזמן שהוא יונק ויוצא שהפיטמה כל הזמן יוצאת לו מהפה ואני לא מצליחה להבין למה הוא עושה את זה?? יתכן שמשהו מפריע לו? מה יכול לגרום לו לעשות את זה?? המון

I don't know where your doctor is

getting his information ( or lack of information), but the recommendation of the AAP and the WHO is that the baby should not get anything but his mother's milk until at least age 6 months, and at about age 6-8 months, he should start solids gradually but keep breastfeeding for at least one year or as long as the mother and the baby want. Giving cereal at that age is a guarentee of overweight problems later in life.​

דיאנה1

New member
תרגום: אני לא יודעת מאיפה הרופא שלך

לוקח את המידע שלו (או חוסר המידע), אבל ההמלצה של אגודת רופאי הילדים האמריקנים וארגון הבריאות הבינלאומי היא לא לתת לתינוק שום דבר חוץ מחלב אם למשך לפחות שישה חודשים, ובסביבות גיל 6 עד 8 חודשים הוא צריך להתחיל בהדרגה עם מוצקים אבל להמשיך לינוק לפחות עד גיל שנה או כל עוד האמא והתינוק מעוניינים בכך. לתת דגנים בגיל הזה זו הבטחה לעודף משקל ובעיות מאוחר יותר בחיים.

mom&shaked

New member
../images/Emo4.gif אני גרה בארה"ב

והרופאים כאן ממליצים מגיל 4 חודשים להתחיל עם סיריאל, אני עדיין לא התחלתי היות ואני יודעת שבארץ זה לא מקובל.
לא ענית על שאלתי השניה.

Look around at the Americans

YOu see those giant tanks.....huge obese people who are so fat that they can hardly walk? They also started cereal at 4 months. just tell your doctor that you are going according tho the Israeli system which is based on the recommendations of the American Academy of Pediatrics, and the World Health Organization which says that breast milk is all the baby needs for the first 6 months of life. If you want I will give you the site of the AAP statement to print out for your doc. Mark for him part 6 and 7, and make sure that he reads the ROLE OF PEDIATRICIANS IN PROMOTING AND PROTECTING BREASTFEEDING. Or find a better pediatrician. where do you live? When I had my first daughter here, they were recommending to give orange juice to her when she was 3 weeks old!! I of course refused, and said that I was feeding my baby based on the American system. Let us know what happens.​

niritcat

New member
תרגום: הסתכלי סביבך על האמריקאים.

את רואה את הטנקים הגדולים האלו...אנשים ענקיים עם עודף משקל שכל-כך שמנים שקשה להם ללכת? הם גם התחילו דייסה בגיל 4 חודשים. רק תאמרי לרופא שלך שאת הולכת לפי השיטה הישראלית המבוססת על המלצות איגוד רופאי הילדים האמריקאי, וארגון הבריאות העולמי הקובעים כי חלב אם הוא כל מה שהתינוק זקוק לו בששת החודשים הראשונים לחייו. אם את רוצה, הנה האתר של איגוד הרופאים האמריקאי עם ההצהרה שתוכלי להדפיס עבור הרופא שלך. סמני עבורו את חלקים 6 ו- 7, והקפידי שהוא יקרא את תפקיד רופא הילדים בקידום ובשימור ההנקה. או שתמצאי רופא ילדים טוב יותר. היכן את גרה? כאשר הייתי כאן עם בתי הראשונה, המליצו לתת לה מיץ תפוזים בגיל 3 שבועות!! כמובן שסירבתי, ואמרתי שאני מאכילה את התינוקת שלי על פי השיטה האמריקאית. תעדכני אותנו במה קורה.

למעלה