שתי שאלות

שתי שאלות

1)שאלה שכבר שאלתי ולא קיבלתי תשובה... מישהו יודע משהו על הזדווגות והתרבות של דרקונים ? איך מתי וכו.. 2)אם דמות זורקת משהו לפח בעיר בסגנון ימי הביניים.. לאן הוא מגיע ואיך ?

DDN

New member
שאלה השנייה

בקופסא הכחולה של מו"ד, היה רעיון דגול להרפתקאה, על "מזבלה" עירונית, שמה שיש בתחתית הפח זה פודינג שחור.

אהבתי ../images/Emo13.gif

אבל שאלתי יותר בכלליות.. איך מאורגנת המזבלה העירונית ? ערימת אשפה ליד העיר ? בור ? ואיך כל האיכסה של העיר מדיע עד לשם ? אני יודע שהיו התפרצויות של מגפות וכו בגלל שהאשפה הסתובבה ברחובות.. עד כמה זה מדויק ? ואיזה פתרונות היו ? ושאלת הדרקונים ממש מטרידה אותי ! אנשים.. תשובה... פליז כדי שאני אוכל לישון בלילה..

The DDM

New member
כמו כל ציפור או תוכי.....

למרות שהדרקון מוגדר כזוחל מכונף, יש לו באצם מבנה של ציפור ומה שהופח אותו לזוחל זה הקסקסים ולדעתי זה לא נכון דרקון הוא ציפו מכל בחינה שיש בזיווג הזכר עולה על הנקבה ומוציא מעיבר מינו את החומר הלבן והמוכר הוא ניספג בין הקסקסים ומגיע עד לעור ושם הוא נספג ונלקח למקום המתאים ואז מתחיל ההריון, לאחר מכן הנקבה מטילה את הבייצים ולהבדיל מציפורים שדוגרות, הנקבה נושפת (ולאו דווקאה אש, אלא מה שהיא יכולה לנשוף, טלוי בסוג הדרקון) לאחר הבקיעה ההורים מטפלים בגוזל עד שמגיע לגיל פעוט של עשר או או 12 שנים ואז הם עוזבים אותו עם הקן, מעורה, מחילה או מה שזה לא יהיה שהם חיים בו. והזכר והנקבה מוצאים מקומות חדשים (נפרדים) הם לא חיים כזוג כמו יונים אלא בול ההפך, זה הזיווג הגוזל והביתה!

yakul

New member
דווכא יש הוכחות שציפורים...

הם למעשה צאציהם של הדינוזאורים. כמו שידוע לך היו גם דינוזאורים מעופפים, שהעצמות שלהם הם מה שכנראה התחילו את האגדות על הדרקונים בקרב המין האנושי.

Ferenheit

New member
תוכי זה סוג של ציפור

מאיפה הבאת את הדבר הזה ? יש הרבה אפשרויות תיאורטיות אבל עשית חתיכת המצאה עם מהלך ההזדווגות ("נלקח למקום המתאים"). למה הנקבה נושפת ? איך ברק, חומצה או גז מאכל יכולים לעזור להתפתחות של העובר הקטן ? מה נושפת דרקונים אדומה, גם וגם ? הדבר היחיד שהוא נכון זה עניין חוסר הזוגיות של הדרקונים.

The DDM

New member
טוב , הציפור או תוכי זה סתם ביטוי.

זה ברור שתוכי הוא ציםור ה"נלקח למקום המתאים" זה באמת דרך שבה צפורים מסוימות מזדווגות הנשיפה היא כמו שהאמא של ציםור דוגרת והדרקון האדום נושף אש לדרקון לבן (שנושף כפור) האמא משתמשת בכפור וממש אין לי מושג איך זה עוזר בפיתוח של העובר אבל זה מה שקראתי פעם באיזה אתר ומשם לקחתי את זה (זה לא נראה אתר שסתם ילד בן 9 עשה זה נראה משהו מושקע למרות שאני לא מוצא את האתר יותר, לקחתי את מה שכתוב שם כנכון וכתבתי את זה פה)

BluePrint

New member
נראה לי שכאן זה המקום להגיד: ככה.

דרקונים הם יצורים קסומים, אז אפשר להגיד שלא צריך "לדגור" עליהן, והדרקונית (למה שלא אבא דרקון?) רק שומרת עליהן ומאכילה את הצאצאים עד שהם מספיק גדולים לדאוג לעצמם.

The DDM

New member
פשוט מאוד:

אמא אדמה היא השיפכה של אבא זמן בנדם עם מח שוביניסטי!

yakul

New member
תלוי בגודל העיר...

כמה זבל היה להם בימי הביניים? לא היו להם פלסטיקים או קרטונים... מרבית המוצרים החומריים היו בנויים לשימוש רב פעמי אני מניח. מזון שנזרק היה בוודאי נאכל או על ידי עניים או כל מיני חיות. הבעייה הגדולה ביותר בימי הביניים היו השפכים של בני האדם. ואני חושב שרוב הזבל טופל באמצעות הגשם ונחלים. העיר רומא הייתה העיר הגדולה והמאוכלסת ביותר בעולם בכל הזמנים שלפניה. היו ברומא כ1,000,000 איש, שזה כמות אדירה של אנשים לחיות בעיר אחת באותה תקופה. ברומא היתגאו בהישג אדריכלי שלדעתם היתעלה על הפרמידות. בתי שימוש ומערכת תברואה תת קרקעית. הם בנו בתי שימוש וחפרו תעלות תת קרקעיות שניקזו את כל הצרכים לנחל. אבל לא לכולם היה את הפריווליגיה של בתי שימוש, והעניים היו בד"כ עושים את צרכיהם בסימטה. ראיתי גם משהוא מעניין שמכבסות בתקופת רומא שמו כדים גדולים כדי שעוברי אורח יוכלו להטיל את מימיהם. זאת מהסיבה שיש בשתן כמות גדולה של אמוניה...

שועשעתי ../images/Emo13.gif

ותודה על התשובות.. אני בונה עכשיו את המערכה הראשונה שלי אז יש לי כל מיני שאלות תקועות
יש למישהו בכלל טיפים לבניית מערכה ?

shadowfax

New member
ביוב

תראה השאלה היא יותר בעיתית כי אכן ברומא היתה מערכת ביוב כך שידעו לעשות דברים כאלו, בימי הבניים הם פשוט הפנו את הגב לרומא ולא הצליחו להגיע לרמות שלהם לכן הביוב זרם באמצע הרחוב (בנו רחובות עם שיפוע למרכז). עצה שלי מערכת ביוב היא דבר הכרחי והגיוני שיהיה קיים בערים, וכן אין סיבה שלא להכניס קוביות ג´לי וכו´ פנימה לנקות אותה. בעניין דרקונים: הם חיות סלטריות ז"א חיות לבד וניפגשות פעם ב X שנים כדי להביא צאצאים (ביצי דרקון הם דבר נדיר ויקר) בסיום האקט הם ניפרדים והנקבה מגדלת לבד את הצאצאים.

למעלה