שתי שאלות

שחור2

New member
שתי שאלות

אני צריך דף גיבור של גירסא השלישית והסבר על הנינגא כי זה מה שאני רוצה להיות

ננסק

New member
הנינגא הוא אחלה מקצוע

הנינגא הוא פרסטיג´ קלאס מיוחד מאוד, שמסוגל לשלב בין חתולי בית לחרדון המצוי וכך ליצור כלי נשק אקזוטי (הנקרא "חתול בשק", או "חר-חתול"), ולהתקיף איתו שלוש פעמים בסיבוב, לנזק +2, +5 נגד יסודני חומצה. אה, -נינג´ה-?... למה לא אמרת קודם?... אני סתם זדוני. חפש בגוגל www.google.com ל- D&D char pages, או ninja + prestige class, ככל העולה על רוחך. יש הרבה מאוד דפי דמות מסתובבים ברשת, למשל במאגר rpgsheets.org (אני חושב. אולי בלי ה-S בסוף, או אולי זה com), או ב- rpg.net.

שחור2

New member
תקשיבו זה דחוף

אני רוצה לשכנע את השהם שלי למה להיות עם נינגה. הוא רוצה לדעת מה מיוחד בו. ואני פשוט חושב שנינגה זה מגניב. אז הסכמנו על כומפ נזיר שמפתח את הגוף שישקע בלחימה וגניבה זה אותו דבר ובבקשה מידע על הנינגה ואתרים לדפי גיבור

מורגון

New member
נינג´ה

לפי דעתי המקום היחידי שהיה בו דמות מלאה של נינג´ה היה באוריינטל של הגירסה הראשונה של הad&d . עם זאת נינג´ה על פי הגירסה הזאת (ולפי דעתי אף במציאות) היא לא דמות המתאימה לקבוצה. הנינג´ה חיב לשמור על זהותו בסודיות ואסור כי סביבתו תדע על עיסוקיו במסגרת זו אף חל איסור על שימוש בנשקים הקשורים לנינג´ה דוגמאת נינג´ה טו או שוריקנים אם ישנו סיכוי שיראו אותו בנוסף עוסק הנינג´ה בביצוע משימות חיסול או גניבה וזו עבודתו והוא כפוף במסגרת זו למסטאר שלו ועל פי ביצועיו הוא מקבל את ניסיונו.

Ferenheit

New member
הנינג´ה

אין דמות שמתחילה בתור נינג´ה באף ספר רשמי של המהדורה השלישית (יש ב- netbook of classes). אתה יכול להתחיל בתור: א. גנב (הגיוני ביותר) ב. נזיר ג. Martial Artist שמופיע בספר שנקרא Beyond Monks (של CBG). ד. סמוראי (Oriental Adventures) אחר כך אתה יכול להתקדמם לפרסטיג´ קלאסים שמיועדים לנינג´ה: א. Ninja Scout גם מה- OA ב. Ninja of the crescent Moon - מה OA או מ Sword&Fist ג. יש את הרוצח מהמדריך לשה"ם שיכול להוסיף, וגם את ספר הדמות-רוצחים. ועוד הרבה כי לא חסרים אנשים שמתלהבים מהנינג´ה. ------------------------------- אבל!!! אם אתה משחק בקמפיין של פנטזיה תשחק רוצח אבל לא נינג´ה. כמו שאתה לא הולך לשחק סמוראי או שוגניה. הנינג´ה הוא מגניב, אבל הוא מאוד מותאם לקמפיין אוריינטלי. למה אתה רוצה לשחק אותו ? הנשקים לא מתאימים לעולם (תהיה לך בעיה קשה מאוד להשיג כאלה, או למצוא כאלה קסומים), אף אחד לא יבין את הרקע המוסרי של הפעולות שלך (ויש כזה, אבל הוא נובע מתחושת חובה עמוקה - "גירי" ולא מרצון "לעשות טוב"). לסיום - לתרבויות רבות יש מסורות רבות של רוצחים בשורותיהם. אם רוצח זה מה שאתה רוצה (ובשילוב עם הנימה הכללית) אני ממליץ שתיקח נזיר\גנב. תתמחה בקוקרי - או שניים (נשק אקזוטי שכמה תרבויות מאמינות שהלהב שלו "רעב" לדם ויש לו חיים משלו). תהנה.

למעלה