שתי שאלות

EaTit442

New member
שתי שאלות

למרות התשובות המשעשעות לגבי התחתיות (תודה המון שוב) חשבתי שבעצם הרעיון לא מי יודע מה אטרקציה לקומונה המונית, מי ישתמש בתחתיות, מגניבות ככל שיהיו? ככה שעכשיו אני מחפשת מקורית, הפתעה מקורית כמובן. ולמה שתי שאלות? כי אני בעצם מחפשת שני דברים מיוחדים לעשות, אחד לקומונה ושני לידיד נורא טוב שבקד"צ לחצי שנה בפנימיה אי שם. המלצות שוות במיוחד? תודה מראש -יעל-
(אם עומדים על הראש כל הדם זורם למטה)

משו קל לביצוע וחביב נורא -

לוח מודעות! תארגני לך לוח שעם ותציירי על המסגרת מסביב, תדביקי מדבקות חביבות, תצרפי סיכות בצבעים שונים.. בטוח יהיה לזה שימוש

lilachh

New member
ועל אותו רעיון של גלי אפשר להכין

לוח מודעות מדליק עם הצבע המגנטי שמאפשר גם לכתוב עליו עם גיר - יכול לצאת מקסים.

Neta558

New member
תלוי בקומונה בעיקר...

קודם תחליטי אם את רוצה מתנה שימושית ומגניבה, או סתם מתנה מגניבה. אם את רוצה משהו שימושי, זה תלוי מה כבר יש להם בקומונה ומה לא. כמו ברוב הקומונות, בטח יש המון דברים שחסרים ויכולים להיות שימושיים. לוח מודעות זה באמת רעיון מצוין אם אין להם... אפשר גם להכין פח קטן מקושט (הרבה יותר קשה למלא בג´יפה פח יפה, זה יכול לעזור לשמור על ניקיון-שבדר"כ חסר בקומונות...) אפשר להכין להם כלי לשקית חלב (אבל זו תהיה נתינת לגיטימציה להתעללות ורצח...). אפשר להכין כלים לסוכר\קפה וכו´, עם תוספתץ של שלט למקרר "איך אני אוהב את הקפה שלי בבוקר". אפשר ללכת על בנאלי לחלוטין ולהכין להם (עוד?) שלט לדלת. אם את רוצה להכין משהו שלאו דוקא יהיה שימושי...המממף... קחי משהו ותקשטי אותו, שימצאו איפה לשים את זה כשאת באה לבקר
(קיפוד מעיסת ניר ושיפודי עץ, הידד!)

למעלה