שתי שאלות

FoolishlyFab1

New member
שתי שאלות

1.אם אני עוברת ליד בית שמישהו מת בו והדלת פתוחה אנרגיה רעה יכולה לעבור אליי? 2.הנשמה כשהיא יורדת לגוף חדש יש לה גיל? ז``א עם הנשמה של מי שמת היא בת 80 או משהו אז בעצם בתוך הגוף יש נשמה בת 80?

רותי 11

New member
פוליש יקרה ../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

1. ממש אבל ממש לא. ואם הוא מת אז מה ? ואנרגיות לא נדבקות אלינו אם אנחנו לא מזמנים אותם דרך האמונה או המחשבה. 2. לנשמה ברור שיש גיל - אבל הגיל הוא הרבה יותר עתיק ממה שאת חושבתתחשבי שאם אנחנו באים לכמה מאות גלגולים (עד 500) ויש לנו את התקופות של בין החיים, שאנחנו לא נמצאים בגוף, אז הגיל של הנשמה הוא עתיק יותר מ - 80 ואין קשר לגיל שהנשמה נפטרה בו בגלגול הקודם.

Curious

New member
רותי...לעניין מתים

אז מדוע ישנה תפיסה שלילית לגבי ביקורים בבתי קברות? הרי גם בית קברות הוא בסך הכול מיקומן של המעטפות ובחלקו מקום לנשמות לחזור אליו... ואם מגיעים במטרה אישית מוגדרת (טובה), בלי פחד ותוך חיבור לאמת הפנימית, האם עדיין צריך להירתע? ../images/Emo189.gif

רותי 11

New member
קוריוס לנשמות אין מה לחפש

בבתי קברות. יש שם אנרגיות לא טובות, יש שם גם נשמות תקועות. בכל מקרה כשהולכים לבית העלמין כמו שציינת ברגע שאין פחד אין מיגנוט וזה בסדר אבל כמו שאת יודעת אמי נפטרה לפני חודשים ואני לא עולה לבית העלמין - אין לי מה לחפש שם היא לא נמצאת שם. היא איתי.

Curious

New member
רותי

איך את יודעת שהיא עמך? כיצד יודעים שהנשמה לא נתקעה והמשיכה? כיצד יודעים שהנשמה לא נמצאת או כן נמצאת בבית הקברות? והאם ההגעה לבית הקברות עשויה "לקרוא" לנשמה כן להגיע ולעודד או לשמוע? ../images/Emo189.gif

Curious

New member
אני מתכוונת

לשתי נשמות אוהבות ומחוברות...עד כדי שזה מפליא את שתיהן. האם חיבור של אהבה הוא סוג של חוזה רוחני? במידה וכן, איזה? ומה ההשלכות של זה לכאן ועכשיו ו"להבא"? ../images/Emo189.gif

רותי 11

New member
חיבור של אהבה הוא גם סוג של חוויה

למרות שנשמות תמיד מחוברות באהבה עצומה כאן הסיפור שונה וכאן אנחנו בוחרים איך להגיע אוהבים או אויבים למשל

רותי 11

New member
אני מרגישה אותה

אני מתקשרת איתה בכל מיני דרכים למשל גיסתי ראתה אותה -ממש ראתה אותה אנחנו מתקשרים איתה והיא לא תקועה ההגעה לבית הקברות עשויה לגרום לנשמה להגיע לשם

Curious

New member
רותי

האם עצם כך שאת מרגישה אותה כאן לא מעיד על תקיעות? האם עצם העובדה שמפסיקים להרגיש את הנשמה אולי היא מעידה על התקדמות הנשמה הלאה? איך יודעים בבירור שהנשמה לא תקועה, שהיא המשיכה? איך אדם שלא יודע לתקשר יכול לתקשר עם נשמה אהובה בשלום? או לפחות להעביר לה מסר של אהבה ולעיתים געגוע? האם מסר של געגוע וכאב עשוי לפגוע בנשמה? ../images/Emo189.gif

רותי 11

New member
עצם העובדה שאני מרגישה אותה לא

מעידה על תקיעות בכלל. אין קשר וכל אדם יכול לתקשר עם נשמה שקרובה אליו הוא פשוט צרך להיות קשוב ולשים לב לסימנים שנשלחים אליו מאותה נשמה כי הנשמה בהחלט מנסה ליצור איתנו קשר ולומר לנו שהכל טוב איתה הרה פעמים נשמות תקועות מנסות להגיע אלינו ולומר לנו לרוב דרך חלומות שהיא תקועה

Curious

New member
אז למשל

אם אין חלומות כבר שנים מספר, על אף שבשנה הראשונה היו חלומות (וגם הם היו במגמה של התרחקות), האם זה מעיד על כך שהנשמה המשיכה לשלב הבא? רותי, תני בבקשה דוגמא לסימנים, שמעידים על כך שהנשמה היא בטוב? האם הרצון והזעקה הפנימית שמושכת כן להגיע לבית הקברות זה סוג של תקשור או שמא זה סממן לגעגוע בלתי ממומש? ../images/Emo189.gif

רותי 11

New member
לדעתי המשיכה לבית הקברות היא

של האדם החי בעצמו. הוא מחפש שרידים "מוחשיים" לאותו אדם שנפטר. אם אותו אחד מופיע בחלומות והוא לא מאותת על מצוקה אז לדעתי הוא הגיע למקום שהוא היה צריך להגיע אם זה מתאבד מן הסתם הוא חזר מיידית. הנשמה גם כאשר היא חוזרת מיידית היא ממשיכה לשלב הבא

Curious

New member
האם

תקשור עם נשמה שהתאבדה הוא שונה מתקשור עם נשמה שנפטרה במוות טבעי? האם תקשור עם נשמה שסיימה את התיקונים שלה שונה מתקשור עם נשמה שלא סיימה? במה? ../images/Emo189.gif

רותי 11

New member
אין שוני

השוני היחיד הוא בזה שזה תלוי עם מה אני מתקשר עם האני העליון של אותו אחד או עם הזכרון/בבואה של אותו אחד

Curious

New member
אוקיי, ועוד כמה שאלות

האם ניתן לתקשר עם האני העליון עם אדם שכבר חזר לכאן שוב? האם יש הבדל בין האני העליון של אדם שסיים תיקונים לבין אדם שהתגלגל שוב לבין אדם שנתקע בדרך? מה כוונתך בתקשור עם הזכרון או בבואה? האם זה בכלל תקשור או שמא זה שיח פנימי או תקשור שווא? ../images/Emo189.gif

למעלה