שתי שאלות

peterpen173

New member
שתי שאלות

שאלה ראשונה האם אמצע סוף אפריל עדיין תקופה סבבה לסקי? אם כן, איפה הכי כדאי ומומלץ לשלג נורמלי?
שאלה שנייה, מישהו בקטע של סקי בסוף העונה? :)
מחפשת שותף/שותפה לסקי (כמובן אם יש עדיין אתרים סבבה)

ואל טורנס

בשנה שעברה הייתי בשבוע שהחל בתחילת מאי, והאתר היה גליש לחלוטין.
אי אפשר לצפות לתנאים של פברואר או ינואר, אבל בשעות של אמצע היום במסלולים הגבוהים, השלג היה נפלא. בבקרים היה לפעמים קרחי, ואחרה"צ סלאשי (למטה), אבל לא משהו שמעיב על ההנאה.

אם את בראש של חגיגות ומסיבות - אז בסוף אפריל תחילת מאי, יש את ה"דאץ' וויק", שבוע שבו כל הגולשים ההולנדים מגיעים כמה אלפים בבת אחת ולמעשה משתלטים על העיירה. האווירה כל כך כיפית וההולנדים כל כך חמודים (וגבוהים) שזה אירוע שווה גם בלי קשר לגלישה.

z x 7 r

New member
הייתי לפני שבוע וחצי בואל ד'איזר - השלג בסדר גמור

במצלמות עכשיו נראה מעולה אפילו.
במסלולים למטה השלג סלאשי אחרי צהריים, אבל ככה זה יהיה בכל אתר בתקופה זאת. הכי כדאי - איפה שיש תנאים הכי טובים, חח, כנראה ואל טורנס או אתרים דומים. למרות שאם תסעי עכשיו לואל ד'איזר או טין, יהיו אותם תנאים, לא ישתנו תוך לילה, כמו שהיה לפני שבוע. אפשר להכנס למצלמות באינטרנט ולראות את מצב השלג.

peterpen173

New member
שמעתי

האמת שאני לא מכירה את האתר הזה.. גלשתי פעם אחרונה לפני כמה שנים טובות. בכל מקרה שמעתי טובות על האתר הזה בתקופה זו של השנה. השאלה איך יהיה השלג באתר ב 23.4 שזה התאריך שאני מתכננת לטוס בו

אתר גבוה, שנה עם שלג מאוחר

בוודאות אף אחד לא יכול להגיד מעכשיו. בהסתברות גבוהה שעדיין יהיה ראוי לגלישה. אולי לא אידיאלי אבל אפשר יהיה להוציא חופשה לא רעה. האתר אגב נחמד מאד. לדעת רבים מה-10 הטובים באירופה.

למעלה