שתי שאלות

mordog11

New member
שתי שאלות

1) שברתי את היד- לפני עשרה ימים הייתי בביקור רופא שם נתנו לי הפניה למיון, שם הרופא קבע שאין קו שבר ברור אבל הסימנים הקלינים מעידים על שבר, גיבס את היד ונתן 10 גימלים. היום הייתי בביקורת במרפאות חוץ על המיון שם הורידו את הגבס, נתנו שוב את אותה הבחנה כמו במיון- החזירו את הגבס אבל הפעם רק 4 גימלים, לבוא לביקורת שוב עוד שלושה שבועות. יום ראשון אלך לרופאת היחידה בכוונה שתיתן לי עוד גימלים- אני עושה בסיס סגור, מה הסיכוי שתיתן לי גימלים ולא בתים?
2) ששברתי את היד למוחורת המפקד שלי התקשר ואמר שהוא צריך לעשות תחקיר של הארוע- שברתי את היד בשבת בצוהוריים כהייתי מחוץ לבית, אז כאמור בזמן בית כשיצאתי חמשוש. האם אני יכול לקבול את המפקד על כך שהוציא ממני מידע על איך נפלתי ומה כל רופא אמר? הרי יש את עניין סודיות רפואית.. בנוסף שבוע שלם התקשר רק בשביל לשאול אם קיבלתי עוד גימלים ולא שאל כלל לשלומי.

תודה רבה על העזרה!!

היי

1. אין פה אף רופא בפורום... לאור זאת, קשה לי להאמין שמישהו ידע מה הסיכויים. אנחנו לא יודעים מה רמת הפציעה, מה מצב היד, מה רמת התיפקוד שלך.

2. אין עילה לקבילה. לא יודעת אם המפקד שלך באמת השתמש במילה "תחקיר", אבל נשמע שהוא פשוט רצה לדעת מה קרה. לגבי העובדה שהוא לא התעניין בשלומך- מפקד מגעיל.

mordog11

New member
היי :)

1) תודה בכל מקרה.
2) הוא התקשר שאל בקצרה מה קרה ביום שהודעתי לו, אחרי שעה הוא התקשר שוב ובמילים האלה הוא אמר ״אני צריך לעשות תחקיר של הארוע, אני ישאל כמה שאלות ותפרט מה קרה שלב אחרי שלב״. אני מסביר לו את הארועים איך קרה ומה כל רופא אמר ועשה ואיזו אבחנה נתן, הוא רושם הכל ומידי פעם שאל שאלות. בגלל זה אני שואל שוב אם אין פה חדירה לסודיות רפואית?

mordog11

New member
לצערי לא

כי לא חשבתי על זה באותו רגע. אבל בגלל שהוא ביקש לעשות דבר כזה האם הוא לא חוקי?
האם אני יכול לבקש מימנו למחוק את התחקיר? אם הוא יסרב?

אושי231

New member
אני מציעה שתתקשר להתייעץ עם נקחל

ולבדוק אם יש לך פה קייס לקבילה. אני לא מכירה את המקרה לפרטי פרטים ולכן קשה לי לקבוע מה גם שאני לא משפטנית.
בנקח"ל יוכלו לייעץ לך האם קבילה תהיה מוצדקת במקרה הזה או לא.

למעלה