שתי שאלות

אדם 08

New member
שתי שאלות

1) לאחורנה רציתי להעביר כספים לניהולם של אחד מבתי ההשקעות, דרך "הכשרת ביטוח". היום בבוקר דברתי עם סוכן מחברה אחרת, שאמר לי ש"כשרת ביטוח" על סף פשיטת רגל. ניסיתי לחפש מידע כזה באינטרנט. מישהו מכיר משהו כזה? או איפה אפשר למצוא מידע כזה ברשת? 2) חפשתי אתר שמרכז מתי ואיפה יש מכירה פומבית של פריטים במשטרה שנגנבו/אבדו ולא נמצאו בעליהם/החרמות/כונס נכסים. אני רוצה להשתתף, מתוך חויה, באחת המכירות האלה אבל לא יודע פרטים לגביהן. הבנתי שיש פרסום בעיתונים. אבל מה עושה אחד כמוני שלא קונה עיתונים ? מישהו מכיר מידע כזה באינטרנט? תודה מראש

מידע

אם באמת החברה נמצאת על סף פשיטת רגל סביר להניח שאולי אחד הנושים הגיש בקשה לפשיטת רגל של החברה (בהליך של בקשת נושה), ואז נשאלת השאלה באיזה מצב נמצא ההליך, האם התקבל אישור בית משפט או לאו. נסה למצוא מידע באתר הכונס הרשמי. אתה יכול לנסות לחפש באתרים הבודקים חברות כגון: דנגייד וכדומה. בכל מצב אחר לא תמצא מידע באתרים "ממשלתיים" לגבי החברה, למעט מידע שתוכל למצוא בשיטוט במנועי חיפוש אינטרנט של שם החברה, לפי מידע זה תוכל להסיק מסקנות. אם יש ממון בידך, הייתי ממליץ לפנות לחברה ההעוסקת בחקירות כלכליות על מנת שזו תמצא לך מידע. מקוה שניתן מענה, בהצלחה. הכתוב לעיל אינו תחליף לייעוץ משפטי ואינו בא במקומו והסתמכות עליו הינה באחריות המשתמש בלבד. ליעוץ נוסף ולייצוג משפטי עו"ד עודד אולמן משרד עו"ד אולמן &ברמן טל' 08-8680284 [email protected] תחומי עיסוק המשרד: הוצאה לפועל, פשיטות רגל, אזרחי, משפחה ופלילי

למעלה