בהמשך לתגובתו של ירון
אני חושב שחלק אפשר וחלק אי אפשר. יש לכל אחד מאיתנו איזשהו "רדיוס" שהוא יכול לנוע בשטח העיגול שהוא יוצר. כל מה שבתוך העיגול , אנחנו יכולים לשנות , כל מה שבחוץ , אנחנו לא יכולים לשנות. בתוך שטח העיגול זה שטח הבחירה שלנו , גבולות העיגול זו הקארמה. אנחנו יכולים גם להגדיל את הרדיוס - אם למשל נרחיב את התודעה שלנו , נוכל להעלות בדעתינו אפשרויות שלא היו לנו קודם וכך תשתנה הקארמה. אלא שהסבירות להעלות את התודעה תוך רגע ברמה מאוד מאוד גבוהה היא נמוכה למדי. ככל שרמת התודעה גבוהה יותר , כך קל יותר להעלות אותה. זה בערך כמו שהכי קשה לעשות את המליון הראשון . . . ואחר כך הרבה יותר קל לעשות עוד מליונים. ככה אומרים לפחות
(יש ביהדות דוגמה לזה - יש במסכת ראש השנה מחלוקת מתי הדין של בני האדם : יש אומרים שאדם נידון רק פעם בשנה - בראש השנה. יש אומרים שאדם נידון בכל יום. ויש אומרים בכל רגע ! אולי אפשר להסביר שכולם צודקים , וההבדל הוא ברמת המודעות של האנשים - אנשים "רגילים" נידונים פעם בשנה.כי הם עובדים כמו "אוטומטים" במשך כל שאר השנה. הם בוחרים את דרכם רק פעם בשנה ואין להם בחירה במשך שאר השנה. אנשים יותר מפותחים רוחנית נידונים בכל יום - כי הם בכל יום בוחרים מחדש את דרכם. ואנשים קדושים - נידונים בכל רגע , כי בכל רגע יש להם בחירה מחדש). מצאתי גם כי בעזרת ביורגונומי ניתן לטפל בעתיד - כמו שמטפלים בעבר בטראומות שהיו , למשל , כך ניתן גם לבצע טיפול דומה על העתיד. אני מניח שאפשר לבצע אותו דבר בכל שיטת הילינג.
אני חושב שחלק אפשר וחלק אי אפשר. יש לכל אחד מאיתנו איזשהו "רדיוס" שהוא יכול לנוע בשטח העיגול שהוא יוצר. כל מה שבתוך העיגול , אנחנו יכולים לשנות , כל מה שבחוץ , אנחנו לא יכולים לשנות. בתוך שטח העיגול זה שטח הבחירה שלנו , גבולות העיגול זו הקארמה. אנחנו יכולים גם להגדיל את הרדיוס - אם למשל נרחיב את התודעה שלנו , נוכל להעלות בדעתינו אפשרויות שלא היו לנו קודם וכך תשתנה הקארמה. אלא שהסבירות להעלות את התודעה תוך רגע ברמה מאוד מאוד גבוהה היא נמוכה למדי. ככל שרמת התודעה גבוהה יותר , כך קל יותר להעלות אותה. זה בערך כמו שהכי קשה לעשות את המליון הראשון . . . ואחר כך הרבה יותר קל לעשות עוד מליונים. ככה אומרים לפחות