שתי שאלות

שתי שאלות

1. על מה שינוי הצבע בעיני הערפד מעיד? (ההפיכה מצהוב-זהב לשחור או מבהיר לשחור?) 2. למה יש ערפדים שיש להם צבע עיניים צהוב-זהב (אדוארד, אליס, קרלייל) וערפדים עם צבע עיניים אדום (ארו, ג'יין, לורנט)?

Berethor

New member
אני בדרך כלל לא עונה לציידים, אבל..../images/Emo8.gif

1. צבע העניים קודם כל מעיד על כך שהוא לא אנושי, ודבר שני על כך שהוא טורף לילי. 2. עניים צהובות זה צבע רגיל של יצור בעל ראיית לילה(ביחד עם עוד כמה צבעים), ועניים אדומות זה צבע שוויזואלית מסמל שאותם ערפדים יותר 'מפלצתיים', במקרה של דמדומים זה משום שהם ניזונים מאנשים ולא מחיות.

ידעתי בדיוק ממי אני הולכת לקבל תשובה

איך לא?
אז צבע עיניים שחור לא מעיד על רעב אצל הערפד? ובקשר לצבע העור - למה לורנט שחור? ההתערפדות לא הייתה אמורה לשנות את צבע עורו לחיוור וקר?

Bartal j

New member
אם אני זוכרת בספרים של דמדומים צבע העיניים

משפיע על מצב רגשי של הערפד, אם הוא כועס או רגוע למשל אצל אדוארד אני זוכרת שבספר הראשון הצבע עיינים שלו היה מתחלף לפי מצבי הרוח. בהרבה גרסאות עיניים אדומות מסמלים את העובדה שערפד איני בן אנוש ושהוא טורף לילי.. ביומני הערפד העיניים שלהם ממש משתנות כשהתשוקה לדם והרעב גובר בהם (האיפור שמה מדהים)

Berethor

New member
תלוי בגרסה

בדמדומים למשל זה כן מעיד, אבל אני מניח שהצבע כאשר הוא לא רעב עדיין מעיד על מה שתיארתי, זה משהו דיי אוניברסלי. לגבי צבע עור, זה קשור למה שהיה לפני, העור אמור להיות עיוור ביחס למה שהיה בתור בן תמותה, אבל לא תמיד הבמאים משקיעים בזה, לורנט הוא דוגמא טובה, יש קטעים בסרט שהוא נראה רגיל לחלוטין אבל בסצנה עם בלה ואנשי הזאב הוא נראה שחור עם עור חוור ולבן יותר. ערפדות לא יכולה לשנות מישהו לחלוטין, אבל היא היא משנה את המראה הטבעי, פשוט לא באופן דרסטי עד כדי כך.

MoonFairy

New member
תיקון קטנטן לכול התשובות ../images/Emo13.gif

1. שינוי הצבע בעיני הערפד מעיד על רעב בעיקר. כשהם רעבים או לא שתו הרבה זמן דם, העיניים שלהם הולכות ומשחירות. כמו שבספר הראשון בפעם הראשונה שבלה התיישבה ליד אדוארד בשיעור ביולוגיה היא ציינה את העיניים השחורות העמוקות שלו, ואח"כ נודע לקורא שהוא היה רעב מאוד. ואז בפעם השניה שישבה לידו, כשהוא נעלם למס' ימים לצייד וחזר, היא אפילו העירה לו שפתאום העיניים שלו זהובות ושאלה אם הוא לובש עדשות 2. גוון העיניים מעיד על התזונה של אותם ערפדים. בני משפחת קאלן (ועוד משפחת ערפדים אחת, המשפחה של טניה ואחיותיה) החליטו לבחור בדרך חיים שונה ומתנזרים מדם אדם, מתקיימים על ציד חיות. זה גרם לשינוי צבע העיניים לזהוב. ערפדים אחרים לעומת זאת, שעדיין ניזונים מדם אדם, הם בעלי עיניים אדומות. 3. לורנט הוא שחור, כן. הערפדות מבהירה את העור, כן. זה לא אומר שהוא צריך להיות לבן-טייד
הוא עדיין בבסיסו שחור... לכן, יכלת לראות זאת בוודאי בסרטים, הוא נראה סוג של דהוי... חיוור... אבל עדיין בעל מאפיינים שחורים.

תשובה אחרת

כאשר אדם הופך לערפד תוכנו הפנימי מקבל שינוי פריסה . החלק של אור הצדיק שבתוכו , מתרכז מבעיניים ואז זה הופך לצהוב זהב דבש , מאידך גיסה יש לו טווח בו הוא מקבל בפריסה החדשה של האור היבט של רוח הפוכה, מה שבא לביטוי כצבע שחור בעיניים , האפשרות של עיניים אדומות , זה שיכלול של הדינים שגם נותנים את הצבע האדום לדם , וכך העיניים ממה שהיו הופכות להיות בעל גוון של צהוב זהב דבש ,עם אפשרות טווח של שחור , ואחרי ריבוי שניים של צבירת דינים הופך לאדום . לכל צבע איכויות של ספקטרום ואספקלריה , המעידים על סגולות כוחות ואפשרויות לכניסה למרחבי קיום אחירים , וזה גם משפיע על האופן בו תופשים את המציאות היחסית . דוד

פנדורה5

New member
לא הבנתי... איזו פריסה?

לא הבנתי מה זה או מה הקשר בין זה לעיניים של הערפדים, צבע העיניים פשוט מעיד על רמת הרעב או על רגשות קיצוניים.

טוב זה קצת מורכב

האור הפרוס על רמותיו ומרכיב את האדם מקבל שינוי בתוכן פריסתו כאשר הופכים לערפד , וכך המרכיב של אור הצהוב , במקום להיות פרוס בגוף בתור ליפוציטים ושאר מרכיבי קרישת דם , מתרכז בעיניים בתור גוון צהוב זהב דבש, היבט ידוע של סטרא אחרא וניתן לראות זאת גם בחלק מהחתולים השחורים . מה שזה אומר שבתחום הראיה מתרכז אור פנימי צהוב , ופותח אשנב ליכולות התפיסה והסגולות המוגברות בערפד , דהיינו הגוף עובר טרנספורמציה בפריסת האור שהייתה לגוף בהפיכה לערפד . בהתאמה למצב הרוחני הפנימי של האדם בעת המעבר לערפדיתיות , וכך היבט הרוח ההפוכה שלו שעדיין לא הגיע לתיקון מופיע כטווח חישה בעיניים בצבע שחור ופותח גם צורה של ראיה תפישתית חושית שיש לערפד . הגוון האדום בעיניים קורה עם הערפד השלים בתיקונו הפנימי עוד כאדם רמה פנימית גבוהה יותר , או שהוא ננשך על ידי ערפד בעל היבט כזה שכעת הופך להיות ההיבט הדומיננטי , זה גם יכול לקרות לכל ערפד אחרי מספר מאות של שנים .ראו את דוגמת הוולקרי בדימדומים . מקווה שזה מבהיר את העניין .. דוד

Berethor

New member
הוא מלקוויאן

ככה שגם אם יש אמת בדבריו, הראי הוא שבור וכמעט שאין מצב שתבינו אותו..
Malkavian

למה אתה מייחס

!)לצאצאות מ-מלקוו @)או לשיגעון , בכל מקרה אני בעסק לפני ההגדרות המודרניות הללו אצל אלא שהדם שלהם דליל ושאין להם ידע אמיתי . ואין פה עניין של ראי או שבר של ראי , ואם יש שאלות מתאפשר לי להגיע לרמת הנזילות שלכם הכאילו הגיונית ורציונאלית ולענות בשפה מובנת ..... דוד

Berethor

New member
אלו שהדם שלהם דליל, אהבתי

אז לדעתך אנחנו כמו thin blood, אז מה בנוסף אתה גם Elder
. לגבי השאלה שלך, אתה פשוט נשמע כמו מלקוויאן‬, תשים לב שאף אחד מהמגיבים לא הבין אותך, אפילו שאתה מדבר על כאילו הגיוני, כאילו רציונאלי ושפה מובנת, אתה נשמע כמו מלקוויאן‬. אבל טוב לדעת שאתה גם יכול לדבר בשפה ומובנים שמובנים לכל, בדרך כלל רק מלקוויאן‬ מסוגל להבין בפשוטות מלקוויאן‬ אחר, למלקוויאן‬ יש ידע דיי גדול, לפעמים ידע לא מעולם הזה בסגנון נבואה וחזון, הבעיה היא שאלו שאינם חולקים בדם הפוטנטי והמלקוויאני שלך לא מבינים..

או הרבה מלפני

ה-ELDERS באו לעולם הרבה אחרי והם סה"כ שאריות נחשלות של גזע קדום , שבעבורכם הם העיקר . מציע לך להתעניין מה זה ערפד לפי הקדושה , בכל מקרה אחרי 400 שנה של דיאטה עשירה נפתחים השערים והדם נהיה מלא יותר . ועם זה באים כוחות , כמו הואלקירי שיש להם רק 500 שנה . אז בני כמה ה-ELDERS הנוכחים , יש עוד מישהוא מלפני אלפי שנים כמוני , לא נתקלתי ואני מחפש , אולי ברשת שלכם יש איזכור . דוד

Mystic Circle

New member
מוזר שבתור מישהו כול כך ערפדי

ועתיק בחרת להשתכן דווקא בארצנו?

ארצרכם מה

ממתי חשבתי שזה ארץ של האל , ואתם רק שדים שמתחזים לצאצאי בני ישראל יעני יהודים . אין אף אחד מכם שהוא מישראל בפועל כך שזה לא ארצכם . אם הינו אומרים ארצו של הערפד העתיק ביותר הייתי מבין . דוד

למעלה