שתי שאלות...

אוס קום

New member
שתי שאלות...

1. איך ניתן לבנות sitemap באמצעים הכי פשוטים, כך שגוגל יכיר בו כ'sitemap' ? 2. כמה זמן נשמר 'עותק שמור' בגוגל, ומה ניתן לעשות על מנת שגוגל יחליף אותו בהקדם?

דלמטית

New member
שתי תשובות

1. אני משתמשת באתר http://www.xml-sitemaps.com/ ליצירת sitemap.xml. אחרי שמעלים אותו לאחסון אתה שולח אותו לגוגל דרך ה webmaster tool. 2. בכל אתר זה משתנה, תלוי באיזו תדירות גוגל מגיע לסרוק אותו וכמה פנימי העמוד באתר שאותו אתה רוצה שגוגל יסרוק מחדש. כדי "לזרז" את גוגל להגיע לurl תוכל להוציא לו כמה קישורים ממקורות שונים.

ET2k

New member
נצל"ש - האם האתר תומך בURLים בעברית?

יש לי הרבה יותר מ500 דפים ולא אכפת לי לשלם 20 דולר, אבל אני קודם רוצה לדעת שהכתובות יאוחזרו בצורה תקינה.

דלמטית

New member
שרת צריך לתמוך- לא אתר

בנית לאתר urlים בעברית? מה זה יאוחזרו? :|

ET2k

New member
אני מדבר על URL, לא הכתובת של האתר...

אני לא מתכוון לאתר כמו "כתובת.net" שהשרת הופך אותם לקוד מסוים.... אני מתכוון לדפים עם שמות בעברית ... יש סקריפטים של מפת אתר שקוראים את העברית כמו ג'יבריש...

Sagilevi22

New member
אבל ... הפורום של תפוז לא כל כך

אתה צריך לקודד את התווים. למשל ב-PHP עושים את זה עם urlencode. למשתמש זה לא משנה - אבל לסקריפטים כמו הרובוט של גוגל ו-sitemap generator זה יותר בטוח.

אוס קום

New member
תודה

לגבי 1 - עשיתי את מה שהצעת לגבי ה- sitemap. לגבי 2 - השתמשתי במטא תג שיאמר לגוגל לבקר את האתר בתדירות גבוהה יותר, מקווה שזה יעזור. ושוב תודה.

למעלה