שתי שאלות:)

• פותח הנושא BATF
  • פורסם בתאריך

BATF

New member
שתי שאלות:)

אהלן:) 1.מישו יודע מהאפשר לעשות עם פצעים בפה? זה ממש מייאש, התדירות שיוצא לי חדש זה כל שבוע-שבועיים, עד שעובר הישם מופיע חדש! הייתי אצל רפאה והיא אמרה שייתכן שזה קורה בגלל מחסור בויטמין C, אבל עשו לי בדיקות דם ואין לי שום חוסר! מה אפשר לעשות כדי להפסיק את התופעה המעצבנת הזאת?? 2.שיער מתחת לעור, אני מורידה ברגליים שיער עם מכונה.. חלק מהשיער צומח לי בתוך העור, ולא בצורה נוחה בקו ישר כך שבקלות אני מוציאה זה ממש הופך לצורת עיגול שכשמוציאים את השיערה מגלים שיערה יחסית ארוכה, 0.5 ס"מ רק מעל העור! אה, זה לא שיערה פה שיערה שם. יש אזורים שפשוט מלאים בזה... אני עושה פילינג, משפשפת חזק עם פרח של אמבטיה, ניסיתי אפילו עם האבן הזאת של העור הקשה. כלום לא עוזר..... אשמח לכל עצה או טיפ:)

doron2y

New member
יש לי פתרון לבעיה הראשונה

הי לגבי הפצעים בפה, את יכולה להשתמש בתמיסת אם של פרופוליס, קונים את זה בבתי טבע או בבתי מרקחת שמחזיקים גם תרופות טבעיות. ברגע שאת מרגישה שעומד לצאת פצע את מורחת את התמיסה על הפצע עם מקלון אזניים על המקום מספר פעמים ביום. אפשר בנוסף גם לעשות שטיפות - לשים 10 טיפות פרופוליס בחצי כוס מיים ולשטוף את הפה. זה יעיל מאוד גם במקרים של אפטות והרפס. אבל את צריכה לקחת בחשבון שזה לא יפתור את הבעיה אלא יקצר משמעותית את זמן הריפוי של הפצעים. אם את רוצה לפתור את הבעיה מהשורש אני ממליץ לך בחום על טיפול הומאופתי. הרבה בריאות דורון

למעלה