שתי שאלות

fullbutproud

New member
שתי שאלות

1.האם החברים שלכן יודעים שאתן כותבות כאן? 2.מישהי בגדה בחבר שלה כנקמה?

שתי תשובות

1-
כן. והוא צוחק עליי על זה. ביום שישי כשקמתי בבוקר בדקתי מיילים ונכנסתי גם לפה, והחייל שלי עדין ישן וכשהוא קם בדיוק הייתי בפורום והוא צחק.
2-
לא. לבגוד זה מגעיל ולא עושים את זה!!!!!!! במיוחד שלא כנקמה... אם החבר בגד, זה לא תירוץ לרדת לרמה שלו ולהשתגע ולעשות דברים מפגרים.

OgaliO

New member
אממ..

החבר לא יודע שאני כותבת פה .. לא שאני מסתירה ממנו או משהו, פשוט לא ייצא להגיד לו, ולא נראה לי שזה כזה ישנה לו.. בגידה? ממש לא. לא כנקמה ולא בשום צורה אחרת. אף פעם ולא עם אף אחד.

Ray512

New member
תשובות

1.כן, אבל יש לו בעיית זיכרון חמורה והוא כל הזמן שוכח. לפעמים אני אומרת לו "אתה יודע, מישהי בפורום כתבה..." והוא תמיד שואל "מה? איזה פורום?". 2. לא.

מאורי6

New member
חחח גם לחבר שלך יש בעיית זיכרון?../images/Emo3.gif

בכל מקרה... כבר אני אצרף את התשובות שלי לכאן. 1. כן. וזה אחד הדברים היחידים שהוא זוכר עליי [הפורום, התאריך יומולדת ואיזשהו חלום שהיה לי שסיפרתי לו עליו...] 2. פשוט לא. ועזבו את כל הקטע של האהבה. אני מאמינה בנאמנות!

או או! גם שלי!

הוא פשוט לא זוכר כ-ל-ו-ם. לקח לו המון זמן לזכור את התאריך יומולדת שלי. חפרתי לו על זה.. מה, זה מעליב. עכשיו הוא זוכר טוב טוב

מה שיותר גרוע אצלנו...

זה שאני זוכרת פשוט הכל
הוא משתגע מזה חח. כבר אמרתי שאנחנו הפוכים גמורים? אז כן, אנחנו לא דומים בכלום.

Ray512

New member
אוי, לגמריי

אני זוכרת כל פרט ופרט, והוא בקושי זוכר את התאריך של היומולדת שלו.
איכשהו הוא הצליח לשנן את התאריך יומולדת שלי והמספר פלאפון שלי, אבל חוץ מזה הוא סתום מוחלט. אין דבר כזה אצלנו "אוי, זוכר כשעשינו ככה וככה?", כי כל מה שאני מקבלת זה מבט אבוד כזה

לילי123456

New member
עונה...

1. כן. היה שירשור על זה לפני יומיים נראה לי... 2. לא. לא כנקמה ולא כשום דבר אחר

BaaaaaRi

New member
......

1. לא.. לא נראה לי שזה כזה מעניין אותו כמו שכתבתי בשירשור הקודם הוא יודע בערך כמו שאני יודעת בערך על מה הוא מדבר עם החברים שלו :) 2. לא לא לא לא לא ו.. לא לבגוד זה לחלשים!

עונה

1.האם החברים שלכן יודעים שאתן כותבות כאן? יש לו איזשהו מושג שאני כותבת בפורום שנקרא ככה אבל לא אמרתי לו אף פעם איך להגיע לפורום הזה וכו'. 2.מישהי בגדה בחבר שלה כנקמה? ממש לא.

McBlack

New member
המממ

1. כן, היינו בקשר כשעוד הייתי עם האקס וכבר מאז הוא ידע... 2. אני לא בקטע של נקמה ולא בקטע של בגידה. יצא לי לעשות דברים אבל הם לא היו בגדר בגידה... מוזר לומר, אבל הם היו סוג של נאמנות...

תשובות -

1. יודע יודע, אפילו יודע שאני מנהלת, ויורד עלי כל פעם שאני מזכירה את הנושא
אפילו פעם אחת אמרתי לו לנסות לזהות מי אני לפי הכתיבה (מישהי פה עשתה את זה וגרמה לי לרצות גם
) והוא ישר זיהה
2. מה פתאום
זה דבר מגעיל, נוראי, וממש ילדותי לעשות. ל-א בוגדים. אם מרגישים שרוצים אחרים, אז הגיע הזמן לסיים את הקשר... לא הולכים לאחרים במקביל.

lia2sh

New member
שתי תשובות..

1. כן, הוא אפילו קרא פה פעם וצחק עליי נורא 2. אני לא מאמינה בבגידות ונקמות... הוא עשה משהו בלתי נסלח תעזבי אותו ואל תעשי משהו שאת לא רצית לעשות לפני זה רק בגלל שאת רוצה לנקום...

Conviction

New member
עונה

1. הוא לא יודע. לא שאני מסתירה או משהו, פשוט לא עלה בשיחה
. 2. מה פתאום. בחיים לא.

Soul Clean

New member
עונה.

1. אממ אני רק הצטרפתי אתמול כך שלא יצא לי עוד לספר לו ..
2. בחיים לא. אני לא בן אדם כזה , גם לא בשביל נקמה.

למעלה