שתי שאלות:

• פותח הנושא DLS2
  • פורסם בתאריך

DLS2

New member
שתי שאלות:

שלום, שמי אביחי וברצוני לשאול כמה שאלות: 1. מהו בעצם מסע אסטרלי ? הבנתי מהמאמרים שיש לכל אדם גם ´גוף אסטרלי´ שהוא מעין גוף אנרגיה שיכול לנדוד במרחב במהירות ויכול לעבור דרך כל דבר. השאלה היא האם אפשר לעשות מסע אמיתי בעולם בכול מקום שארצה ואראה את כל מה שקורה בזמן אמת (בזמן שאני ישן)? 2. בכמה מן החלומות הצלולים שלי היה לי סוג של הגבל בגוף כתוצאה מהצורה שישנתי באותו זמן, לדוגמא: אם ישנתי עם הראש מוטה לצד ימין, אז גם בחלום הראש שלי היה תקוע בצד ימין ולא יכולתי להזיז אותו... השאלה- האם אפשר לעשות משהו כדי למנוע את זה או באמצע החלום להסיר את המגבלה? תודה רבה לעוזרים.

Bluescale

New member
תשובות

1.‏ הרבה טוענים ואני מצטרף, שהקרנה היא בעצם חצלול שאתה מטייל בכדור הארץ מראות עיינך ולכן אני פחות מאמין שאתה באמת מטייל. 2.ההגבלים הם קשים להסרה אך אפשריים, הם נובעים דווקא מתנוחת שינה לא טובה (צוואר כואב כי הוא נתפס בצד שמאל יגרום לך בחצלול להיות מקובע) אפשר להגביר שליטה וזה עוזר או לישון אחרת או לעשות ווילד על הגב. איך השליטה שלך בחלום?

DLS2

New member
תודה ..

אני דווקא בשבועיים האחרונים מנסה לרוב את הווילד אחרי 5-6 שעות, ולפעמים אני יושן רגיל כי אני עייף מידי לזה.. החולומות הצלולים שלי לא כל-כך צלולים והם די קצרים .. אני בקושי מספיק לשפשף את הידיים זו בזו וכבר מתעורר... אני משתדל לישון על הגב.. זהו. ושוב תודה.

למעלה