שתי שאלות

1Shir

New member
שתי שאלות../images/Emo70.gif

1.האנשים שראו בפרק 2x22 אמורים להיות הטריאד, נכון? בהנחה שכן, האם אלה אותם שחקנים שמשחקים את הטריאד בעונה שלישית??? 2.בפרק עם האמפאת´, כישרון האמפאת´ עבר מוינסרס לפרו באמצעות כישוף. פרו הכניעה את וינסרס כשהקרינה את עצמה לתוכו והוא התמוטט מעצמת הרגשות שהיו שם. מה שלא הבנתי זה, איך פרו נפטרה מכישרון האמפאת´? כי לפי מה שהראו לא נראה לי שהיא אמרה איזה כישוף שהעביר אותו לוינסרס, היא רק השתמשה בהקרנה אסטרלית. וכדי להיפטר מהכישרון הזה חייבים להעביר אותו למישהו! אז איך זה שהוא לא נשאר אצל פרו?!?! *ממתינה לתשובות* , ואם לעוד מישהו יש שאלות זה המקום! שיר

Ophel McNeil

New member
אז ככה.

1. ב222 מופיעה המועצה. אני חושבת שהטריאד הם חלק מהמועצה, אבל בכל אופן מדובר באנשים שונים. 2. כישרון האמפאת´, כדרכם של כל דבר שנגמר יעודו במכושפות - נעלם. ^^

1Shir

New member
לא נראה לי שכישרון האמפאת´

סיים את יעודו. היעוד שלו לא היה להרוג את וינסרס, אלא לעזור לאנשים. אז למה הוא לא חזר לכומר או נשאר אצל פרו, אלא פשוט התפוגג לחלל האוויר? זה לא תואם את מה שהיה בפרק שזה חייב לעבור למישהו אחר כדי להיפטר מזה! שיר

itamr

New member
הנה מה שאני חושב...

כישרון האמאפת הוא למעשה קבלת רגשות מאנשים והכוחות של פרו עובדים על רגשות מה שהעצים לה את הכוחות וגם בגלל זה היא נלחמה כמו נינג´ה! אם ראית את הפרק טוב אז היית רואה שזה לא הקרנה רגילה אלא הקרנה בה שני הצדדים ערים כאילו בהקרנה רגילה פרו האמיתית הולכת לישון והמוקרנת ערה בהקרנה הזאת שניהן היו ערות אני חושב שהיא הקרינה את הכשרון של האמאפת ולכן כשהיא נכנסה אליו היא הכריחה אותו לקבל את הכישרון עכשיו בהקרנה רגילה הפרו המוקרנת נעלמת ולא חוזרת אל פרו האמיתית גם כאן הכישרון נעלם ולא חזר

Woogyman

New member
ממ...

(שמתם לב כמה פעמים הנושא של ההודעות שלי לאחרונה הוא "אממ" או "ממ"? זה גורם לי להיראות חכם שחושב כל הזמן). אוקיי, בכל מקרה - 1. דיברתי עם כמה אנשים על זה והעלו השערה שהמועצה, שראו ב222 (קראו להם ככה גם באנגלית) אחראים על כל העולם והטריאד הם זרוע של המועצה שאחראית רק על אזור סן פרנסיסקו. 2. החסינות של וינסרוס היא משהו שהוא צריך להפעיל כל הזמן ויכול להפסיק מתי שהוא רוצה, כמו בחלק שפרו הטילה עליו את הכישוף. ברגע שהיא קפצה לתוכו עם כל הרגשות, הוא היה נסער מדי מכדי להפעיל את החסינות ואז כנראה כשהיא הייתה בתוכו היא כן אמרה את הלחש שהעביר את האמפ´תיות אליו שוב, ויכול להיות שזה גם תרם ועזר לה להרוג אותו. כשהוא מת, האמפת´יות מתה איתו כמו כוחות רגילים של שד.

mscooter

New member
לפי דעתי מה שקרה (בקשר אמפת)

לפרו היה עוד כוח חוץ מזריקת חפצים מהמחשבה בלבד והוא לשכפל את עצמה למצב רוחני, מה שגורם לגוף שלה להכנס לתרדמת זמנית עד שהיא "תחזור". הבעיה היחידה היא שבגוף הרוחני שלה היא לא יכולה להשתמש בכוחות שלה אך את העצב והכעס של חצי מהעיר היא כן יכלה לסחוב במצב רוחני וכנראה שגם כישרון האמפת עם הגוף וכאשר היא נכנסה לתוך השד היא בעצם השמידה יחד איתו את האמפת ואת הגוף הרוחני שלה. האמפת נעלם, הכישרון לגוף רוחני נעלם והיא לא יכולה להשתמש בו שוב, וכמובן שהשד הושמד. מחיר דיי כבד לשלם לחיסול שד לא? אשמח לתגובות וביקורות...

Ophel McNeil

New member
לא.

הכוח לא היה מיועד לה מההתחלה, והיא לא הצליחה לשלוט בו, והוא הרס אותה רגשית. טוב שהיא נפטרה ממנו. אגב, שימו לב למשפט מצחיק פרו אומרת בסוף הפרק: "ראיתי איך אני עם הכוח, ואם אני אמשיך ככה, אני בדרך הנכונה." האירוניה חוגגת.

Woogyman

New member
ההקרנה האסטרלית שלה לא נעלמה...

היא השתמשה בה שוב בפרק אחר כך, "אין כוח" כשהיא הקרינה את עצמה אל מאחורי בלתאזור ובעטה בו. גם בפרק עם האורות הלבנים כשנטלי אימנה אותן, פרו אמרה שהיא יכולה להקרין את עצמה אל מאחורי איימס ולגנוב את הקשת. היכולת הזאת לא נעלמה לה בכל אופן.

Woogyman

New member
הקרנה אסטרלית

זאת היכולת ליצור לה העתק רוחני שדיברת עליה... רק היכולת האמפת´ית של פרו נעלמה, ההקרנה האסטרלית עדיין אצלה.

itamr

New member
התכוונו שהעתק שלה נעלם ולא הכוח

היא לקחה את כוח האמאפתיות עם העתק וברגע שהוא נעלם האמפתיות נעלמה גם! היא לא נעלמה עם השד כי אחרי שהוא התפוצט ראו את העתק מתוכו ואז פרו התעוררה הם הסתכלו אחת על השניה ואז העתק נעלם

Ophel McNeil

New member
אז להעתק עדיין אמור להיות את

האמפתיה. או לחילופין, אם לא להעתק - לפרו. כוח לא יכול להישאר מחוסר כוח לזמן רב, הוא היה חייב ללכת ול"התיישב" במישהו, במישהו הקרוב ביותר שאפשרי לו (פרו, במקרה הזה). כשהעתק נעלם, הכוח לא התנדף. הוא חייב להיות אצל מישהו.

itamr

New member
סם אני לא מסכים עם מה שאתה כותב

לפי איך שאני רואה את זה ברגע שיש לך את היכולת של האמאפתיות אז אתה בהתחלה מרגיש כאב של בן אדם אחד ואח"כ שניים וזה עולה בהדרגתיות, מה שקרה עם וינסרס זה שפרו הכריחה אותו לקבל ישר, בשנייה אחת, את כל הכאב של חצי עיר!!! אין יצור קסום שיכול לעמוד בזה בבת אחת!!! זה כמו בקטע של הדוקטור בעונה שנייה הוא קיבל בבת אחת את הכוחות והוא לא היה מוכן לזה. האחיות לעומתו היו מוכנות כבר דורות והם נולדו עם הכוח(זה שהוא נחסם להם זה לא קשור). מסכים?

Ophel McNeil

New member
ואיך זה סותר את מה שסם אמר? ../images/Emo12.gif

פרו האסטרלית נכנסה לתוך וינס, העבירה לו את האמפתיה כשלא היה לו זמן להפעיל חסינות, והוא התמוטט מההלם הרגשי של כל העיר. מה הבעיה?

itamr

New member
לפי מה שסם אומר אם וינס היה מפעיל

את החסינות לפני שפרו נכנסה אלו אז לא היה קורה לו כלום מה שאני מאמין שלא נכון. אבל אתם המומחים!!!

Ophel McNeil

New member
אנחנו לא יודעים, זאת השערה.

ואני מסכימה איתה, כי זאת השערה הגיונית. מאוד. תן לי השערה יותר הגיונית - ואני אסכים איתה. ודי כבר עם הקטע של "אתם המומחים"!! זה עולה לי על העצבים! ניתן ואפשרי להתווכח איתנו, אנחנו גם מתווכחים זה עם זה. נמאס לי שיש איזשהי אווירה שכאילו פוחדים להגיד את הדעה, כי זה אוטומטית לטעות, ברגע שזה מנוגד לדעה שלנו. רדו מזה!

Woogyman

New member
זה בדיוק מה שאמרו איתמר...

אמרו שהוא חסין ללחשים וכוחות של מכשפות טובות ופרו הצליחה להעביר את האמפת´יה ממנו אליה בגלל שהוא נתן לה, הוא לא הפעיל את החסינות באותו זמן. זה נאמר בבירור בפרק.

itamr

New member
חסינות נגד לחשים אך זה לא לחש

וזה ממש לא קשור למכשפות אלא זה מתנה! ואם הוא חסין לזה אז למה כאב לו כשפרו באה אליו? ואל תגיד לי שזאת הייתה הצגה בגלל שהוא ידע על השן מה שאומר שהוא הרגיש!!!

Woogyman

New member
מה?...

אמפת´יות זה לא כוח של מכשפות. הוא לא חסין אליו. אם פרו הייתה מנסה להעביר את האמפת´יות ממנו בעזרת לחש והוא לא היה רוצה, היא לא הייתה מצליחה. יש לו חסינות "ידנית" - מתי שהוא רוצה היא מופעלת ומתי שלא - לא. אף פעם לא אמרתי שהוא חסין לאמפת´יות. אז אל תגיד.

למעלה