שתי שאלות

1Reebok

New member
שתי שאלות ../images/Emo3.gif

1.בתוכנית הרצועה לאראגן מאלבניה יש משפט חוזר, שהולך "אני אראגאן מאלבניה בירה מה _________ ראיתי שרק שרק 2, ראית?". מה המילה החסרה? 2.בתוכנית "בועות" היה את הזה שאת שמו אני לא זוכר, אבל הרופא אמר לו שהוא חולה באיזו מחלת דם נדירה ושהוא ימות, ועכשיו אומרים שהוא לא ימות. למה פתאום החליטו שהוא לא ימות? מה היתה הסיבה הרפואית?

ברט ../images/Emo13.gif

הרופא אמר שהתבלבלו והחליפו בין הבדיקות שלו לבדיקות של מישהו אחר שם. והבחור השני יצא בריא וברט יצא חולה, אבל אז הבחור השני מת ובניתוח אחרי המוות גילו שבעצם לבחור השני היתה את המחלה ההיא שחשבו שיש לברט, אז ברט בריא והוא לא הולך למות. ואם כבר בועות - מישהו יכול להסביר לי כמה דברים בקשר לקשרי משפחה שם? דני הוא הבן הביולוגי של אחות של ג'סיקה נכון? גם ג'ודי בן שלה, או שהוא של ברט? והבחור עם הבובה - הוא רק של ברט? וג'סיקה אמרה פעם שיש לה 4 ילדים. איך בדיוק? לי יצא 3 (קורין, יוניס, בילי)

THE G1

New member
בועות

ג'סיקה+צ'סטר -שלושה ילדים:יוניס,קורין ובילי{קורין מאומצת}. מארי+בעל ראשון-שני ילדים:דני וג'ודי. ברט+אשתו הראשונה-שני ילדים:צ'אק{ובוב}ופיטר{שנרצח על ידי צ'סטר}.

THE G1

New member
כי לפיטר היה רומן עם ג'סיקה

ולצ'סטר היה גידול בראש שגרם לו להשתגע.

Rob Van Dam1

New member
עונה לשאלה הראשונה

.בתוכנית הרצועה לאראגן מאלבניה יש משפט חוזר, שהולך "אני אראגאן מאלבניה בבירה של הטראנה ראיתי שרק שרק 2, ראית?". מה המילה החסרה?

bentovman

New member
תיקון קל

אני אראגאן מאלבניה מה בירה שלה טירנה ראיתי שרק שרק 2 ראית?

למעלה