שתי שאלות

עוגייה

New member
שתי שאלות../images/Emo26.gif

לפני כמה חודשים היתה בערוץ 3 פרסומת למשמר המפרץ-הוואי, כשברקע הייתה מנגינה משיר מסויים שאין לי מושג איך קוראים לו ומי המבצע שלו, אבל אני בטוחה שאתם תדעו
(אה, ואם זה עוזר- השיר הזה היה היום בגלגל"צ לפני החדשות של 10:00)
איך קוראים לשיר ומי מבצע אותו- "...זה כתוב בספרים, בשירים, במפות הכוכבים..."? תודה רבה
 
משינה המלכים !!!!!!!

תחזור תחזור קבלי המלצה אם את מורידה (כמובן שאני בעד שתקני את הדיסק) אבל אם בכל זאת את מחליטה להוריד תורידי את הגרסה מהמופע האחרון מהפרידה שלהם זו הגרסה הכי טובה שהם הצליחו ליצור לה אני בספק אם היו מצליחים טוב יותר אלו היו ממשיכים ביי תהני :)
 

writer1

New member
אכן משינה- תוספת

משינה אכן היו אלה שמבצעים את השיר... שנקרא "תחזור תחזור".... אכן הגירסא של ההופעה נותנת לא מימד בהחלט מקסים ואירועי נוכח כך שהוא השיר שמסיים את הדיסק האחרון שלהם כלהקה.. ושמו... "תחזור תחזור" - תחשבו על זה. מאז יובל בנאי פרץ בקרייה כסולן, עליות ומורדות, מוזיקה לא רעה בכלל. כל השאר מתנדנדים בין פורטיס לבין תוכניות טלויזיה וזה פשוט נראה רע. האם יתכן שכל מה שהיה מאחורי משינה זה יובל בנאי. עובדה כל השאר עדיין יחד ועדיין לא עושים כלום (ויסלחו לי האומנים עצמם ואוהבי משינה -גם אני כזה), אבל זה נכון.. הם פשוט לא עושים שום דבר יצירתי פרט להתהוות שלהם כרקע בתוכניות של חצי שעה...או כמה קולות רקע אצל פורטיס...ואגב מה זו התספורת הזו של המתופף? זה ממש מזעזע. **** אני קורא למנהל הפורום*** ליצור סקר... הפירוק היה טוב למשינה או לא?.... WRITER משה 23 בצאט של וואלה.
 

עוגייה

New member
תודה רבה!../images/Emo13.gif

ובכל זאת אם מישהו יודע את התשובה לשאלה הראשונה...?
 

rizla

New member
בלי שום קשר...

בדיסק ההופעה של משינה, בשיר "אנה" שומעים אותי צועק...
 
למעלה