שתי שאלות

subatoi

New member
שתי שאלות ../images/Emo13.gif

בוקר טוב לכולם, לא מזמן ראיתי את כל הסאגה, תוך שבוע. היה די מהנה, וצצו לי ולאחי שתי שאלות: 1. מה ההבדל בין החרב הירוקה לחרב הכחולה, אם בכלל? לא נאמר על זה כלום בסרטים עצמם, אבל יש איזו חוקיות ששמים לב אליה כשבודקים מי מסתובב עם איזו חרב? 2. אחד המשפטים האחרונים בסרט החדש, הוא כשיודה אומר לאובי-וואן שקוואי גון יצר קשר מהעולם הבא, או משהו כזה. ולא מרחיבים על זה כלום. מה הפואנטה של המשפט הזה? זה רומז למשהו? זה מכוון למשהו? זה מסביר משהו מ-Episode IV?

Mr wonka

New member
אז ככה..

1. החרב הכחולה מסמלת שהג'דאי פועל בדרך יותר מנטלית מקרבית והחרב הירוקה מסמלת יותר קרביות מצד הג'דאי. 2. מה שיודה אומר הוא מאוד מרמז לגבי ההמשך! מאוד מאוד! שים לב שבסאגה הישנה רואים ג'דאים בתור רוחות- הם לא בדיוק רוחות אלא הם ג'דאים שמתו והצליחו להתחבר עם הכוח ובעצם כך לשמור על הצורה שלהם זה בדיוק מה שיודה אמר לאובי וואן שהוא צריך ללמוד לעשות- וזה בעצם מה שהוא עשה בטטואין חוץ מלשמור על לוק במשך כל אותן שנים שהוא שהה בו.

the sith

New member
ההפך בצבעים לא?

ירוק זה יותר מנטליות בקרב וכחול זה ג'די יותר קרבי לפחות לפי knights of the old republic.

subatoi

New member
1. תודה.

2. גם תודה. הבנתי שזה מן הסתם קשור לזה שאובי-וואן והשאר היו בתור "רוחות", רק חשבתי שזה משהו יותר ספציפי. קיצר - סבבה, תודה

tactical

New member
הצבעים....

לא מסמלים שום דבר... העניין עם הסוג של הג'די זה סתם משהו שעשו ב-KOTOR כדי לתת כאילו משמעות לבחירת סוג החרב... כנהוג במשחקי תפקידים - לתת משמעות לכל פיפס...

the sith

New member
בלי קשר גם תמיד יש במשחקי

תפקידים דרגות כאלה. אבל עדיין מעניין לחשוב על הצבעים כבעלי משמעות

tactical

New member
מעניין, אולי...

אבל האם זה נכון? ... אני לא בטוח... זה כמו שבמשחק של אימת הפאנטום בקרב האחרון נגד דארת' מאול אז הוא יכול להשתמש בברקים אדומים נגדך... זה סתם משהו שהוסיפו כדי שיהיה יותר מעניין...

the sith

New member
כן שסיימתי את המשחק לפני כמה שנים

אז לא הבנתי מה זה חחח. חוץ מזה שגם לא מי יודע מה אהבתי את המשחק..לוקאס ארטס לא השקיעו בו גרוש נראה לי. ברקים אדומים פחחח.

Lu Tze

New member
אאל"ט, הקטע שבו יודה דיבר עם בן,

חוץ מהיותו סוף טוב במובן מסויים, אמור היה להיות רמז לסידרה שתעקוב אחר חייו של בן בטטואין (מה שיכול להיות מגניב, בהתחשב בכך שבן הוא אחת הדמויות האהובות עלי). עכשיו, זה נכון או שאני שוב ממציא זכרונות לא קיימים? אגב, שאלו פעם את לוקאס על משמעות החרבות. הוא אמר משהו בסגנון: "נו, ירוק וכחול זה הטובים ואדום זה הרעים. מה עוד רציתם?"

asix17

New member
לגבי

לגבי השאלה עם הצבא הצבא מסמל את הג'די סתומרת זה הולך לפי האופי של הג'דיי

KingpinEX

New member
הצבע לא מסמל כלום

רק את סוג הקריסטל I betcha that I got something you aint got, that's called courage It don't come from no liquor bottle, it aint scotch, it's not bourbon I don't walk around like no G, cuz that aint me, I'm not that person I don't try to act like you do, cuz that aint you, you just frontin You aint

tactical

New member
ב- KOTOR אולי...

אבל לא בשום מקום אחר.... עוד מעט תגיד לי גם שדארת' מאול יכול להשתמש גם בברקים אדומים...
תבינו הקטע עם הצבעים נועד רק בשביל שתהיה משמעות לבחירת צבע להב ב-KOTOR. הצבעים נקבעים עפ"י סוג הקריסטל בו השתמש הג'די בעת בניית החרב... מי שבונה את החרב לא יושב וחושב "רגע אני יותר פעיל בכוח או יותר בקטע של לוחמה פיזית...".

asix17

New member
זה

זה ברור מאילו שהצבע נקבע על ידי הקריסטל אבל את הקריסטל המסטאר של הג'דיי לפי האופי שלו

למעלה