שתי שאלות קטנות

anat30g

New member
שתי שאלות קטנות

התבקשתי להכין כרטיס ברכה למישהו שעוזב את הארץ ועובר לגור בקנדה (לא ברור לי אם זה לשליחות או לתמיד - אבל זה לא משנה) - בקיצור - אני צריכה רעיון מה לשים בכרטיס ומה לומר - "צאתך לשלום"??? שאלה שניה גם בנושא כרטיס ברכה - אני חסרת רעיונות היום
התבקשתי להכין כרטיס ברכה לעבודה חדשה... ושוב אין לי מושג איזה גרפיקה לשים בכרטיס... הרעיון שזה יהיה כרטיס שיתאים לכמה שיותר עבודות חדשות - החל מגננות ועד למנכ"ל בחברת חשמל.... עוצו לי עיצה בבקשה ענת

anat30g

New member
תודה - אבל זאת לא היתה הכוונה

אני צריכה קונספציה - המלל יבוא אחר כך... השאלה מה אומרים למישהו שעוזב את הארץ??? בשל ה"בעיה" המוסרית שכאילו יש עם הדבר...

קישקשתא

New member
בהצלחה בדרך החדשה

איחולים שקשורים לשקט בניגוד ללחץ פה.. משהו אולי על פערי תרבות שיש במעבר לכל מקום וההתגברות עליהם.

shelycat

New member
פרידה ולא עזיבה....

ממליצה להתרכז בפרידה ולא בעצם העזיבה שלו את הארץ למשל משהו בסגנון הנדוש משהו לדעתי: כשהדרך נגמרת, מתחיל איזה שביל, כשהלילה נגמר, אז הבוקר מתחיל, כשנגמרת שנה, עוד שנה מתחילה..... כי כל סוף הוא תמיד גם התחלה של משהו אחר. וברכתי לך ש"משהו אחר" יהיה אפילו טוב יותר! בכל אופן תמיד אפשר לבקש שיזכור את אלו שנשארו מאחור אפשר להוסיף תמונה של מכונית או מטוס מתרחק, תמונה של אנשים מנופפים לשלום ושאר שכאלה.

anat30g

New member
מקסים - הרעיון והביצוע

מאיפה החרוזים המקסימים????

shelycat

New member
האמת.....

אני חושבת שזה שיר אמיתי שמישהו כתב וזה די מפורסם. אבל במקרה שלי המחנכת שלי בכיתה ה-ו בסוף היסודי רשמה לי את זה בספר הזיכרונות, ומשום מה אני לא מצליחה לשכוח את זה אז פתחתי את הסיפרון ופשוט העתקתי לי משם.

anat30g

New member
גיליתי את המקור

סוף זה התחלה של משהו אחר מאת: לאה נאור. (מתוך הספר קרוסלה, בהוצאת מסדה). בקישור הזה

למעלה