שתי שאלות קטנות

הלדין

New member
שתי שאלות קטנות

איזה אמצעי בטיחות צוות הסטארגייט נוקט כדי למנוע חדירת גואולד לתוך בסיס השער? ראינו מהפרק בקלונה שישנם גואולד חכמים דיים כדי לא להתבלט בשטח עד שהם משיגים את המטרה שלהם. ואם זה עבד בקלונה, מדוע לא בכדור הארץ? או אפילו באטלאנטיס (בהנחה שהאבטחה מאד רופפת)? אני לא זוכר את הדמות של מק-קיי מהסדרה האם. האם תוכלו להבהיר לי באיזה פרקים הוא השתתף ומה הוא עשה שם?

Hakarpad

New member
אוקי...

אתה מוזמן לשאול עוד שאלות גם באתר של הסדרה תחת "כל מה שרציתם לדעת על סטארגייט ולא העזתם לשאול", בכל אופן אני אנסה להסביר ככל שהבנתי את השאלה. 1. ישנה הקשתית שבאה למנוע את כניסתם של אישים לא רצויים דרך השער - ללא הקוד המתאים, הקשתית לא תיפתח וכל חומר שיוכנס אל השער בצידו האחר יושמד כשיגיע אל כדור הארץ. 2. כל צוות הנכנס דרך השער, או אורחים מעולמות אחרים עוברים בדיקה רפואית ובין היתר בדיקת רנטגן לוודא בדיוק את הדבר הזה... שלא נכנס איתם גאולד או כל ייצור אחר. - כאמור לאחר שהתוודאנו אל הריטו (Reetou) בפרק Show And Tell הותקן גם TER אל מול השער על מנת לוודא כי אין מישהו הנכנס תחת מעטה של היעלמות. 3. מכיוון שבאטלנטיס אין את הבעיה של הגאולד הדבר הרבה יותר פשוט. בכל אופן, ראינו שכל מי שמגיע עובר את הבדיקה הרפואית וכמו כן בבסיס של אטלנטיס כפי שרואים בפרק Sanctuary מותקן גלאי לגילוי צורות חיים הנמצאות בבסיס והיכול להבחין בהם. מה שאומר שאם יכנס גאולד או כל חייזר לאטלנטיס יהיה אפשר לגלותו תוך שניות בלוח הבקרה. 4. מקיי, הופיע בסדרה המקורית בתפקידי משנה בכל מיני פרקים לדוג' 48 Hours. בכל אופן הדמות שלו לא הייתה הכי מבריקה בסדרה המקורית... הוא היווה מעין דמות הפוכה לדמות של קרטר.

Echelon

New member
שאלה.

מתי התוודענו אל הריטו? אני לגמרי לא זוכר אותם. באיזה פרקים הם מופיעים?

Echelon

New member
בדיוק.

הם אכן אוזכרו בכמה פרקים. מיני-מיני-מיני
לעונה 8 הם גם הוזכרו בפרק 15, Citizen Joe.

Chelnak

New member
ואז נשאלת השאלה:

האם צוותי ה-SG לא נחשפים למנות-יתר של קרינה?...

Hakarpad

New member
איזה קרינה?

מרנטגן? זניח... והTransphase Eradication Rod לא פולט קרינה בכלל...

subatoi

New member
לא שאני מומחה, אבל רנטגן

פעם בשנה זה אולי זניח. אבל רנטגן פעם בשבוע? אם זה לא היה מזיק, רופאת השיניים והאסיסטנטית (איזו מילה נוראה להקלדה!) שלה לא היו בורחות מהחדש כל פעם שעושים צילום שיניים. כן, הן עושות את זה קצת יותר מפעם בשבוע (אני מניח), אבל גם פעם בשבוע נשמע לי הרבה. מישהו מכיר רופא רלוונטי לשאול אותו?

guinan

New member
יש אפשרות שהגואולד בקולונה

בא בחללית (הסביר יותר מאשר מהשער) דבר שבילתי אפשרי בכדור הארץ (בהנחה שגואולד לא רוצה להתגלות)

למעלה