שתי שאלות על נייד

Gabi89

New member
שתי שאלות על נייד

1) קניתי נייד של Dell דגם Inspiron 1520 אמור להגיע ללא בלותוט' אבל באזור הנוריות של ההפעלה וכו' מופיעה גם נורה של בלותוט'. האם זה אומר שיש לי בלותוט' במחשב או שהנורית מופיעה אצל כל הדגמים של Dell (גם אצל אלו שאין בהם בלותוט')? 2)יש לחצן שגורם להוצאת המגש של כרטיסי הזיכרון. לאחר לחיצה ראשונה על הלחצן הוא לא חוזר בחזרה אלא בולט גם כאשר המגש בפנים וגם כאשר הוא בחוץ (הוא עדיין שמיש). האם יש דרך לגרום לו להיכנס פנימה? או שזה אמור להיות ככה?

א ב י ד

New member
יש לי אותו מכשיר

1 - אני מניח שאין BT. ע"פ הhelp אם יש BT אתה צריך לראות Bluetooth Device מתחת לHardware and Sound ב Control Pannel. 2 - גם אני הסתבהתי עם זה - פשוט תדחוף אותו יותר עמוק...עוד יותר (מי אמרה לי את זה לא מזמן...)

bar666xp

New member
לגבי 2...

אתה מדבר על חריץ ההרחבה {EXPRESS CARD}? אם כן.. לאחר שהוצאת את מה שיש בו לחץ שוב על הכפתור הוא אמור להישאר ביפנים {לאחר מכן אתה יכול להכניס את הפלסטיק לסגירת החריץ ו/או כרטיס אם אתה רוצה}. בחלק מהמחשבים זה פשוט ללחוץ את הכפתור יותר פנימה, כלומר לחיצה רגילה תוציא את מה שבחריץ ולחיצה עמוקה יותר גם תינעל את הכפטור פנימה יותר {הוא יצא חזרה כ10% מהמצב הפתוח שלו}.

nonick6

New member
איזה דגם של 1520 יש לך?

בעיקרון אמור להיות שם התקן בלוטוס

bar666xp

New member
אין לי.

המחשב שלי FUJITSU SIEMENS AMILO A1630 עתיק {בן מעל ל3 שנים כבר}.

maor78

New member
תוציא את הכרטיס דמה שיש שם

אח"כ תלחץ על הסטיק עד הסוף ואז בעדינות תרים אותו קצת למעלה. זה אמור לתפוס אותו. אח"כ אתה יכול להחזיר את הכרטיס למקום.

למעלה