שתי שאלות על כרטיס SD

notmail

New member
שתי שאלות על כרטיס SD

קניתי עכשיו MIO550 יש לי כרטיס זכרון 256MB ישן, ואני משתמש בו בינתיים. אני רוצה לקנות כרטיס 2GB. 1. האם המהירות משנה משהו? או שזה רלוונטי רק למצלמות? האם משנה בתפעול או רק בהעברה מהמחשב? האם הגיוני להוריד סרט שלם ב-AVI ולצפות בו ב-DivX במכשיר? 2. האם אפשרי אחרי שהתקנתי תוכנות חלק על הכרטיס הקטן וחלק על המכשיר אבל עם קבצים נחוצים על הכרטיס, להעתיק את המידע מהכרטיס הישן לחדש בדיוק כמו שהוא - ושהדברים יעבדו? תודה :)

AYELET1

New member
ככה:

1. מהירות לא משמעותית 2. סרט AVI זו הגדרה כוללנית. אני צופה בסרטים שלמים בפורמט AVI 3. אפשרי

paqpaq

New member
לגבי סרטים ומהירות כרטיס...

אין בעיה לצפות בסרטים בפוקט (ואפילו מומלץ
). במידה ומדובר בקובץ מסוג avi התוכנה המומלצת לצפייה היא TCPMP. אפשר למצוא עליה שרשורים רבים בפורום. שים לב שכדאי לקודד מחדש את הסרט כך שיותאם לגודל המסך (הקטן...), ושהקובץ של הסרט שמיועד לפוקט הנו בנפח קטן יותר מהסרט המקורי (בסביבות 150MB לעומת 700 בקובץ המקורי , כשרוב התוכנות נותנות לך שליטה על גודל ואיכות הקובץ הרצוי.). אישית אני אוהבת את תוכנת ההמרה (החינמית!) PocketDivXEncoder, גם עליה ניתן למצוא כאן שרשורים. לגבי מהירות הכרטיס - שים לב שהיא כן משמעותית במידה ואתה מעביר חומר לכרטיס דרך קורא כרטיסים. לפעמים ההבדל במחיר לא משמעותי וכדאי כבר להשקיע בכרטיס המהיר יותר. בהצלחה וחג שמח

למעלה