שתי שאלות על ירושלים

מחפשת מסעדה...

באיזור ירושלים. מישהו מכיר מקום יפה, רומנטי ועם אוכל טוב? חשוב מקום שיהיה פתוח מחר בערב ובמחיר סביר... אני ישמח אם מישהו יכול לתת לי ביקורת או המלצה טובה תודה מראש.

שתי שאלות על ירושלים

קיבלנו מתנה ליום הנישואין הראשון לילה ב'קינג דיוויד' בעיר הקודש (לא מגניב ? עם נוף לעיר העתיקה והכל !)... אז שתי שאלות לי בנושא: 1. אנחנו על בסיס חצי פנסיון... למישהו יש מושג על הארוחות שם בשישי בערב ? לדעתי אבי שטייניץ חזר להיות השף, לא ? 2. בשישי בצהריים בטח נרצה משהו קל באיזור - או אפילו על הדרך מת"א לירושלים... וגם בשבת אחה"צ בדרך הביתה... חוץ מהמטבח של רמה שעיצבן אותנו בעבר - יש רעיונות ? תודה ויום עצמאות שמח !

liti

New member
קודם כל ../images/Emo49.gif לרגל החגיגה!

עד כמה שידוע לי אבי שטייניץ הוא השף בקינג דיוויד מה שאומר שמובטחת לכם ארוחה מדהימה. אכלתי אצלו בדן אילת והיה מצויין, ממש. כל מנה שטעמנו הייתה יותר טובה מהשנייה והיה פשוט תענוג. אני בטוחה שתהנו, בכל מקרה דווחו לנו איך היה. לגבי מסעדות בירושלים, אני משרשרת שאלה שנשאלה אתמול בנושא לה צירפתי קישור שהיה בעבר בנושא. האמת שבפורום לא עסקנו יותר מידי במסעדות ירושלמיות. מקווה שהשרשור יעזור לך.

אקווה

New member
יש לי עוד!!

כירושלמית, ממליצה מאוד על: 1. אלדד וזהו - בחצר פינגולד (נורא קרוב למלון): עיסקיות ערב: 55 ש"ח: מנה ראשונה - אפשרות בחירה ממגוון מנות (הסלט פטריות מומלץ בחום לחובבי המשרומס למיניהן) ומנה עיקרית - בחירה מגוונת מאוד (סטייקים, חזה עוף, צלעות כבש, דג ועוד). עיסקיות צהריים - גם בשישי - אותו דבר רק קצת פחות מנות ראשונות - 28 ש"ח אם אוכלים עוף, 30 אם אוכלים בשר. אווירה חיובית ושירות מהיר ביותר. 2. צ'אקרה - רחוב שלומציון המלכה, קרוב גם הוא למלון - מגוון רחב של מנות, טעים טעים טעים. 3. שאנטי - בנחלת שבעה - פאב-מסעדה, אוירה חיובית, אחלה מבחר של אוכל 4. א'צה (מול השאנטי) - מנות מיוחדות מאוד (כמו למשל פסטה ברוטב חמאת שום. נשמע מוזר אבל יש טענות רבות שזהו שילוב מנצח).. מקווה שתמצאו את שחפצה נפשכם!!

למעלה