שתי שאלות על הבוקר

רעיגאני

New member
שתי שאלות על הבוקר

קודם כל, חמי נוסע לקנדה, שם יפגוש את חמותי והם יחזרו עוד חודש. במהלך שהייתם שם יש לחמותי יומולדת ורציתי לשלוח עם חמי משהו קטן בשבילה. מי יודעת היכן יש - באזור רחובות והסביבה - מקום שבו מביאים תמונה והם מכינים טי-שירט או משהו כזה. אני רוצה משהו שלא יהיה לו כבד במזוודה עם תמונה של הילדה כי היא מתה מגעגועים שנית - אני לוקחת היום את הקטנה (שנתים ושמונה) להצגה אליעזר והגזר (במידה ועדיין יש כרטיסים, רק אתמול ראיתי את המודעה..). מלבד הצגה ברחבת הקניון עד היום לא לקחתי אותה להצגה ממש באולם. מה אפשר לקחת איתי כדי שיקל עלינו את הצייה מה עושים במקרה של פיפי וקקי באמצע? יום ושבוע טוב.

Yifatule

New member
תשובות

היי רעיגאני, לגבי תמונה על חולצה - היום בהרבה חנויות לפיתוח תמונות יש אפשרות להדפיס על חולצה. בד"כ מדובר בחנויות לפיתוח תמונות שנמצאות בתוך הקניונים. לגבי ההצגה - אנחנו תמיד לוקחים חטיפים (במבה וכדומה) להצגות כדי שהוא יוכל בזמן ההפסקה. בזמן הצגה לא מתעסקים עם אוכל. את יכולה לקחת לך שקית עם פירות, סנדוויץ וכאלו או לקנות לילדה במקום אוכל (בד"כ יש דוכן של נקניקיות וצ'יפס) אבל אז את צריכה לעמוד בתור וזה מעצבן. לגבי הפיפי - אנחנו ניגשים לשירותים ממש לפני שההצגה מתחילה וכמובן דבר ראשון בהפסקה ניגשים שוב. בינתיים היינו רק בהצגה אחת מאז שנגמל (גמול רק 3 שבועות) אבל הסתדרנו מצויין. תהנו! יפעת.

מחזיק מפתחות עם תמונה

יש בקניון רחובות וגם באשדוד (אם את מגיעה לכאן). לגבי ההצגה,עושים בתנאי שדה אם יש באמצע. לוקחים לצד,מרימים את הילדה ונתנים לה לעשות. תעשו חיים.

יש שם דוכן שעושה הדפסות

ומצטערת,לא יודעת כמה עולה. אני חושבת שאפשר לעשות גם בחנויות צילום.

a y a l u l a

New member
תנסי באולפני רחובות

זאת חנות צילום גדולה ואני מאמינה שהם מדפיסים על חולצות. אפשר גם מחזיק מפתחות דיגיטלי בכל חנות צילום או מכשירי כתיבה ואפילו בסופר עולה בערך 50 ש"ח ואת מטעינה בתמונות שאת רוצה

רעיגאני

New member
מודה לכולכן על הרעיונות הטובים

ובנתיים הצלחתי לברר והכרטיסים להצגה אזלו
טוב שלא הבטחתי לה לפני שקיבלתי תשובה. אוף, היא כל כך אוהבת את הסיפור הזה ורציתי שהיא תראה את ההצגה תודה

למעלה