שתי שאלות... ספויילר

LIADSES

New member
שתי שאלות... ספויילר

1. מהון, השחקן הזה מוכר לי! איפה הוא שיחק? אני יודע שיש אחד בסטארדיי נייט לייב שדומה לו, אבל הגעתי למסקנה שזה לא הוא.. 2. ראיתי את הפרק הראשון של העונה השלישית, לפי מה שהבנתי מהשיחה של ליק עם איזה עורך דין/שגריר לא זוכר, אז לינק בעצם זוכה בארה"ב.. הבנתי נכון?

Oldboy21

New member
תשובה לשאלה הראשונה

השחקן שמגלם את אלכסנדר מהון בסידרה הוא ווילאם פישטנר (William Fichtner) סרטים חשובים שהוא שיחק בהם: 1. Malcolm X - 1992 2. Heat - 1995 3. Armageddon - 1998 4. Pearl Harbor - 2000 5. Black Hawk Down - 2001 6. Equilibrium - 2002 7. Mr. & Mrs. Smith - 2005 את הרשימה המלאה תוכל למצוא כאן: http://en.wikipedia.org/wiki/William_Fichtner

Little Savage

New member
תשובה לשאלה 1

במיוחד בשבילך

אני מכיר אותו מהסרט "גו" אולי משם

גם אתה ראית אותו שידרו את הסרט הזה ביס בערוצים הסרטים הרבה פעמים...

gozala

New member
גם לי לא (ב-LOST) אבל...

הוא שיחק בהרמגדון, אחד מהחבורה שנישלחה לחסל את אותו כוכב שביט מאיים וכאמור בפרל הארבור (את האבא הזועם של אחד משני הילדים החברים, לאחר שהטיסו לו את הפייפר, מייד בתחילת הסרט). ראיתי את כל שלוש העונות של LOST, אם היה נמצא שם הייתי זוכרת.

ראיתי אבודים חודש אחרי שסיימתי את העונה השניי

השנייה בנמלטים ואף פעם לא ראיתי את מאהון... אני עכשיו בפרק 16 בעונה 3 באבודים אז אולי הוא עוד יופיע אבל לא זכור לי...

כן

כן הוא דיבר עם הקונזול של ארה"ב בפנמה אתה לא זוכר שאחרי המשפט של שרה הראו שכתב אומר שליק מזוכה מכל האשמות בגלל קלרמן

recoil

New member
הוא שיחק ב "משחק מכור" עם אדם סנלדר.

בתור סוהר מושחט, לפרטים נוספים פשוט אפשר לבדוק ב imdb.com william fitchner

the longest yard זה השם המקורי של משחק

מכור, לא יודע איך הפכו את זה לסרט בשם משחק מכור... בכל מקרה סרט חזק

למעלה