שתי שאלות נאיביות.

שתי שאלות נאיביות.

את מר אולמרט, לא חבבתי לפני עשרות שנים (בלשון המעטה).... גם מינויו של מר פרץ לתפקיד שר הביטחון, לא הייתה חביבה עלי (מחד גם בלשון המעטה ומאידך לא מהסיבות שרוב הציבור חושב שהן נכונות!) אך יש לי שתי שאלות: א. האם אתם מעוניינים שיערכו בחירות... והאם אתם מאמינים שהשינוי יהיה באמת משמעותי? ב. בהרכבה של הכנסת כיום, מי אתם חושבים שרצוי שיחליפו ויש לו סיכוי לזכות ברוב? לזרוק את הנהג ו.... תכלה שנה והזיותיה תחל שנה של עשייה פורייה ומחשבה משוחררת ופורייה.

איתיet

New member
אני לא אובייקטיבי

אך אם ועדה תמליץ על הדחה של שלושת המוסקטרים, מי יחליף אותם? את אולמרט- ציפי לבני? 5 תפקידי שר ב3 שנים? שמעון פרס, ש"דאג" רבות לגליל ולנגב בתקופת המלחמה? את פרץ- שאול מופז? שר הביטחון הקודם שעלול למצוא עצמו עם הערה חמורה על כשלים וחגיגות תקציביות בתקופתו? עמי איילון? האדמירל? הגנרל? אבי יוזמת איילון-נוסייבה, שלאחר המלחמה מתקבלת בגיחוך? את חלוץ- קפלינסקי? קיבל תפקיד במהלך הלחימה ופחד לקחת מנהיגות? סגן רמטכ"ל בקושי שנה אחת וכבר מועמד וודאי לתפקיד רמטכ"ל? קדימה קיבלה 29 מנדטים - מנדט להוביל מדיניות אך אם המדיניות כושלת? אם אינה מקבלת אמון מהציבור? אם האווירה הציבורית מורעלת ואינה יכולה לאפשר לה להוביל את המדינה? כנראה שנזדקק לבחירות אך לא לפני אביב 2007. במקביל יש לשקוד על הערכות מהירה של צה"ל למלחמה הבאה והעלאת אחוז החסימה ל5-6% לפחות.

איתיet

New member
אני נמצא בד``כ רק במקום אחד

במחנה החילוני לאומי. מדי פעם בפורום הליכוד ובאיכות השלטון..

איתיet

New member
היום פישלתי

החברה של הפורום החילוני בגני התערוכה בראשות lilmoe הגדול ואני הלכתי להתפרנס.

אינך אוביקטיבי איתיet אבל

אתה "נאה דורש ונאה מקיים", גם אני לא אוביקטיהי למרות שמשתדל מאוד... אבל חינוך, נסיון חיים, השקפת עולם ועוד עלולים להשפיע, גם למי שמשתדל מאוד להיות אוביקטיבי. מאחר והמצב כנראה הוא כפי שתיארת, אני למשל לא הייתי פוסל את מר עמי איילון, ההפך משבח אותו על הסכם עם נוסייבה... אומר משפט שרבים ייכעסו עלי.... זו ארצי ואלו בני עמי ואין ולהם תחליף... לא אשתמש באמירה השגויה והמרגיזה של המנוח בן אהרון. (להחליף...) אבל אני מקווה שהעם[הציבור יתבגר! בברכה

כן רוצים בחירות מיד

וכן סבורים שהשינוי יהיה משמעותי. וכל עכבה-לא לטובה. נמוך יותר מאשר כעת-כבר אי אפשר ליפול. הגיע זמן שתפנים-רק הימין יכול. לא הימין המזויף,אלא זה האמיתי.

לא מסכים עמך ידידי מרקי,

למען הדיוק, עם חלק מהערותיך... לצערי יכול להיות יותר גרוע! אקח את עצמי כמשל! אבדתי בת יחידה... אמרו לי, לא יוכול להיות יותר גרוע! שנתיים לאחר זאת נפל סגן דב יורם ז"ל. (רבים ניבאו, כי יהיה הרמטכ"ל הראשון מבוגרי הפנימיה הצבאית, תשובתי האומללה הייתה: כל שאבקש שיחזור בשלום!!!!!!!!) אברכך ואת כולם: שתהיה שנה טובה שלווה ונעימה וישרור שלום בין כולנו.. הקשיש

למעלה