שתי שאלות: מפרט ושירות

joe blow

New member
שתי שאלות: מפרט ושירות

שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד לאדם מבוגר שרוצה לגלוש באינטרנט ולנהל אוסף תמונות דיגיטליות. מצאתי את המפרט הבא של נייד של חברת Acer: מחשב נייד Acer TravelMate 2312LMi Celeron 1.4GHz מעבד :INTEL 1.4Ghz-1MB CACHE CELERON CENTRINO זכרון: 256MB DDR זכרון מקסמלי: 2048MB DDR כונן תקליטורים: DVD DUAL LAYER צורב דיסק קשיח: 40GB UDMA מסך :" XGA"15 TFT 1024*768 כרטיס מסך : UPTO 64MB כרטיס קול :3 D S.B STEREO מודם פנימי 56K תקשורת פנימי : WIRELESS LAN פנימי10/100/ + 802.11g עכבר :משטח עם 4 כיווני גלילה PCMCIA 1 * TYPE II יציאות 3*USB 2.0/ 1*VGA/ SOUND IN&OUT ללא INFRA RED מערכת הפעלה : WINDOWS XP HOME ENA מידות: ג-3.2 \ ע-28.1\ ר-33.4 משקל: 2.7KG אחריות: 1שנה בינלאומית האם למישהו יש ניסיון עם החברה והשירות שניתן לניידים שלה בארץ? איך איכות הבנייה של הניידים של Acer? שאלה נוספת לגבי Compaq/HP. שמעתי בחודשים האחרונים שמועות על כך שהשירות שנותנת HP ישראל ללקוחותיה ממש גרוע. האם יש אמת בשמועה? תודה.

מורני !

New member
נצל"ש - מפרט

שלום לכולם, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד. הדרישות שלי הם אינטרנט, ואופיס, ואולי גם תוכנות נוספות כמו SPSS וכו'. בעיקר ללימודים. התקציב שלי הוא עד 6000, אבל אני מאוד אשמח אם יהיה יותר זול. קראתי את המאמרים שיש, וראיתי את המחשב המומלץ על ידי Ixion, אבל ראיתי שיש שם אפשרויות שדרוג, ואני לא כל כך מבינה בזה. אשמח מאוד להמלצות, ולפחות לכיוון. תודה.

מורני !

New member
תוספת:

מיכוון שאני מסתובבת הרבה, אני מעדיפה שיהיה קל, ועמיד. תודה.

Jan22

New member
תביני דבר פשוט - קל משמע מחיר גבוה

ככל שהנייד שוקל פחות - המחיר עולה יותר ;איזה משקל את מחפשת ?

מורני !

New member
לא יודעת..

אני פשוט לא רוצה שיהיה לי קשה להסתובב איתו יום שלם.. הימים שלי מאוד ארוכים..

מורני !

New member
IBM R50e 1.6GHz+512Mb+60GB+ DVDRW

מפרט טכני מעבד P-M 1.6 R50e Dothan725 מסך: 15" TFT 1024x768 זיכרון – 512MB דיסק קשיח - 60GB מהיר כונן צורב DVD DVD-RW לא כולל כונן 1.44" משקל נשיאה: 3Kg בטרייה: 3.5 שעות מודם 56K / כרטיס רשת 10/100 מובנים כרטיס אלחוטי מובנה Wi-Fi 802.11b/g כרטיס מסך: Intel Extreme יציאות: 2 x USB 2.0 , parallel , external display, mic., st. speakers מערכת הפעלה Windows XP Home אחריות : שנה מה דעתכם?

Jan22

New member
את לא תמצאי נייד של 1.5 קילו ב6K

מה שכן יש ניידים בין 2.4 - 2.8 בתקציב כזה ;אם אין תקציב מתפשרים על מה שיש .

duduamar

New member
מנסיון אישי -

אין כמו המחשבים של IBM... לי יש IBM ואני מאוד מאוד מרוצה ממנו. מה שכן - אם את מתכוונת לשאת את המחשב עלייך כל היום - את בבעיה... 3 ק"ג על הגב זה לא כיף חיים... מצד שני כמו שאמרו לך - אין דבר כזה נייד קל משקל ואיכותי ברמות מחיר שאת מחפשת... אני הייתי מעדיף להתפשר על משקל ולא על איכות - ולכן הדגם שהצעת מצוין לדעתי, מה גם שיצא לי להתנסות בו באופן אישי.

mickey123

New member
"ינשקו אותך בפנים" זה אחד

המשפטים הכי שובי לב ששמעתי פשוט מקסים

joe blow

New member
למה את מנצלשת שירשור שלא מיצה את

עצמו? אף אחד לא ענה לי עדיין ואת כבר חוטפת את השירשור?

מורני !

New member
סליחה

בפורומים שאני באה מהם,הנצל"ש לא קשור לאם השרשור מיצא את עצמו או לא, אלא כאשר ההודעות הן באותו הקשר. בכל מקרה, אני מתנצלת.

Jan22

New member
כנס ...

ראשית - תציין את המחיר של הנייד ואת התקציב שלך . בנוגע לדגם - בסדר גמור ויענה לך על הדרישות ,לACER יש שם טוב בכל הנוגע לניידים . בנוגע ל HP אכן יש אמת בדבר - שירות הלקוחות שלהם קיבל ביקורות גרועות מלקוחות רבים , עם זאת ,בגלל הביקורות הרבות השירות התחיל להשתנות בחודשים האחרונים ועדיין בתהליכי שיקום ;למרות זאת יש להם ניידים מעולים .

joe blow

New member
המחיר של הנייד הוא 4220 ש"ח

התקציב הוא עד 4500. זה הנייד היחיד שמצאתי בתקציב הזה שכולל גם צורב DVD, כרטיס רשת אלחוטי 802.11g ומערכת הפעלה. תודה.

Jan22

New member
תראה ,בשביל השימושים שציינת

הוא יתאים לך ,מפרטים יותר חזקים לא תמצא בכזה תקציב ; כל עוד אתה מתכוון לעבוד עם תמונות דיגטליות ,אין לך טעם להשקיע מעבר.

Jan22

New member
IN

הדגם הבא של IBM עולה 4900 עם 512MB זיכרון CELERON 1.4GHZ 40GB ;בדגם שלך אין 512MB וזה המינימום שמומלץ לעבודה בXP (מתחת לזה הוא יזחל ויעבוד עקב לצד אגודל) . https://www.misradia.co.il/coop/index.asp?coop=zap&page=product&id=2334 תרד עם המסך - הדגם הראשון של IBM ... או הדגם הבא של HP ב4K ... http://www.enternet.co.il/Product.asp?Pid=CL2200-512&Cat2Cat1ID=26&Cat2ID=115&aff=Zap

למעלה