שתי שאלות לסילבי

שתי שאלות לסילבי

היי סילבי, אהבתי את שני המתכונים שלך לחצילים ולירקות מוחמצים. אני מתכוונת להכין אותם לארוחת ערב ביום שישי הקרוב. שתי שאלות: חצילים-אם לא רוצים להשתמש בסוכרזית, בכמה סוכר ניתן להחליפו? חמוצים- מה זה "בהרט לחמוצים" אם אני לא טועה ראיתי בסופרים תבלין בהרט, זה אותו דבר או שיש בהרט לחמוצים מיוחד? ואם אני לא אשתמש בתבלין זה , רק במלח ושום זה יהיה טעים לפי דעתך? תודה מראש נ.ב.- סילבי זה המתכונים שפירסמת ב 27/12 עם תמונות , אני לא יודעת איך לעלות לינקים.... |סלינק||סלינק|

../images/Emo51.gif

סילבי אם את נמצאת בכל-זאת טעני לי תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה

silvey

New member
מצטערת שלא נכנסתי עד עכשיו...

אני לא הכנתי אף פעם ללא סוכרזית אבל ההגיון אומר שעל כל חציל גדול שאת מטגנת, תוסיפי כף אחת שטוחה של סוכר. אחרי שתכיני את התחמיץ, תטעמי ותשדרגי לפי טעמך האישי. יש שאוהבים פחות מתקתק ויש שאוהבים יותר...אם חמוץ לך, תוסיפי סוכר ואם מתוק מדי- אז חומץ. בהרט לחמוצים אני קונה בחנות תבלינים. זה לא הבהרט הרגיל. יש בו תערובת של תבלינים ואחד מהם הוא הכורכום שנותן את הצבע הצהוב הדומיננטי במישרה. לא ניסיתי להכין את המתכון הזה אחרת אז אני לא יודעת איך ייצא הטעם כי רק בדרך הזאת הכנתי כמה וכמה פעמים את הירקות עם בישול קל. ישנה דרך להכין חמוצים ללא בישול קל ואז שמים שום ומלח ולפעמים גם שמיר (למלפפונים חמוצים)

למעלה