שתי שאלות לי אליכם

Coldplayist

New member
שתי שאלות לי אליכם

האם מישהו מכם יודע לנגן על פסנתר? כי דווקא פסנתר זה הכי יפה כשזה נוגע לקולדפליי... פעם ידעתי לנגן קצת אבל עכשיו אני רוצה לחזור... תנחשו למה :) והאם מישהו מכיר את What If? שאלתי את חברים שלי והם לא מכירים וחלק שמעו אבל לא אומרים שהוא יפה :(

Coldplayist

New member
אני שמח לשמוע שיש עוד אנשים שאוהבים

אני חושב שתהיה לך בעיה בר... יש פה עוד הרבה שטוע
נות שכריס שלהן

Roy1232

New member
אוהו.. ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אין מספיק אייקונים כאלה כדי לבטא כמה אני אוהב את השיר הזה, אולי בכל זאת:
.
אני מאוד אוהב את השיר הזה.

Coldplayist

New member
גם גיטרה טוב...

הלוואי והייתי יודע לנגן באחד מהם. אך ניסיתי קצת גיטרה קלאסית אך אני פונה לתחום הפסנתר. להיות לי כריס מרטין הצעיר

steelwater

New member
גם אני מנגנת על גיטרה

יש לי גיטרה קלאסית וחשמלית ולמדתי כמה שנים אבל הפסתקי וזה ממש מבאס אותי!
לא היה לי זמן כי הייתי בשנת שירות. אבל עכשיו יש לי יותר זמן ואני ממש רוצה להמשיך ללמוד. אני חייבת להתקשר למורה שלי, לא דיברתי איתו יותר משנה...

MarishA M

New member
../images/Emo221.gifברור שאנחנו מכירים..

שיר מדהים בעיני. וכה אני יודעת לנגן על פסנתר..יותר נכון ידעתי
למדתי 6 שנים..אממ אומנם שכחתי כמעט הכל אבל אני זוכרת את הבסיס..אלא מה.

MarishA M

New member
../images/Emo221.gifגם אני חשבתי לחזור בגלל זה

ותמיד אהבתי לאלתר לבד ולנגן לפי שמיעה.. אבל אני לא יודעת..יש לי קצת טראומה.

MarishA M

New member
חחחח לא משו טראגי..חלילה..

שנאתי לנגן יצירות לפי תווים..אתה לא מתאר לעצמך עד כמה! ופשוט עזבתי את זה..אחריי 6 שנים
ואם אתה שואל למה למדתי אם לא אהבתי אז זה כי בכיתה א' אמא שלי החליטה שאני לומדת פסנתר ואני לא רציתי והיא התעקשה כי כולם אצלי במשפחה בערך מתעסקים במוזיקה..אז אני הייתי מן המשך שכזה..ונכנעתי וככה זה נמשך 6 שנים..לא אומרת שאני מצטערת על זה..כי זה נתן לי הרבה..אבל אם היו מלמדים אותי בדרך אחרת ונותנים לי להרגיש עם זה אחרת לא הייתי מפסיקה.. המורים שלימדו אותי והעובדה ש"הכריחו"אותי גרמה לי לשנוא את זה..

Coldplayist

New member
צודקת...

אני בטוח שאת Clocks לא ממש עשו לפי תווים מדויקים אלא על יותר רגש... מה שבא... הוכחה לכך הן האנרגיות שמוציא כריס (במיוחד כשהוא זז עם הכיסא בפראות) כשהוא מנגן את Clocks

MarishA M

New member
../images/Emo221.gifכה..וואוו אני אוהבת כשהוא

משתגע ככה על הכיסא..יש בזה כ"כ הרבה רגש..כמו שאתה אומר!מדהים.

steelwater

New member
גם אני

אני מטורפת כל כריס שהוא משתגע על הכיסא כשהוא מנגן על הפסנתר! הוא ממש סקסי וענק ככה. בכלל לא ממש אהבתי פסנתר או קלידים במוזיקה. תמיד העדפתי שיהיה רק את השילוש הקדוש של גיטרה-בס-תופים. אבל קולדפליי ממש גרמו לי לאהוב את זה יותר כי הפסנתר בשירים של קולדפליי כל-כך יפה וכריס מנגן מעולה ומרגש! יש עוד כמה להקות שאני דווקא חושבת שזה נשמע טוב אצלם אבל אצל קולדפליי זה משתלב הכי יפה.

Coldplayist

New member
הוצאת לי את המילים מהפה!

כל כך הרבה אנרגיה בשיר אחד... ואכן אצל קולדפליי הפסנתר והקלידים משתלבים כראוי :)

m a y 14

New member
../images/Emo65.gif אממ לצערי אני לא יודעת לנגן

על פסנתר
וכן אני מכירה את השיר
שיר פשוט יפה

sf59

New member
גם אני לא יודעת לנגן, אבל ...

הייתה תקופה שרציתי אפילו ללמוד לנגן בפסנתר בגלל קולד.

jony543

New member
אני עכשיו בתקופה הזאת

אבל אני בנאדם של גיטרה.... הלוואי שהיה איתי מישו שיודע לנגן בפסנתר. למרות שיש לי אורגן בבית [של אמא שלי] אבל היא כבר שנים לא ניגנה וגם מתי שכן זה היה קלאסי. אם היא חוזרת לזה אני מכריח אותה לנגן קולד
ו וואט איפ שיר אדיררר!!! בין האהובים עליי בלאבום

למעלה