שתי שאלות חשובות!

oren_b35

New member
שתי שאלות חשובות!

1) מי מכאן הולך לרוק עצמאות? אני הולך...אולי נוכל לעשות שם מן מפגשון פורום קטן, ולמי שחושב שביטלו אותו-הוא טועה, אחי מאבטח שם והוא יהיה בין הראשונים לדעת אם הוא יבוטל... 2) מי מכאן מכיר את הספר "אמנות החלימה" של קרלוס קסטנדה? אני שוקל אם לקנות אותו ואני רוצה להתייעץ בכם אם כדאי...:))

shabaz

New member
רוק העצמאות?

אתה יכול להרחיב על זה? איפה זה מתי זה וכמצה זה עולה... אולי אני אלך לשם... שבז

מוקוש

New member
אני נורא רוצה ללכת!

אבל: א. אין לי עם מי ב. אין לי כסף ג. אני לא חושבת שמותר לי... אקיצר- תהנה, ואם תוכל תקליט לי את שייגעצ! (הם מופיעים שם אם אני לא טועה...)

shabaz

New member
מה?!?!?!?!?!??!?!?

שייגעצ? הלהקה הישראלית היחידה שאני אוהב לשמוע... כל השאר חארות, חוץ ממנה. אבל כמובן... Dream Theater הכי טובים... אין מה להתווכח ועדיין לא עניתם לי על השאלות... שבז

oren_b35

New member
תשובות..:))

זה בערב יום העצמאות, כרטיס עולה משהו כמו 100-110 שקל, זה באמפי פארק בראשון, מופיעים שם: מוניקה סקס, היהודים, שייגעצ, דנה ברגר, ברי סחרוף, אביב גפן... אם שכחתי איזו להקה אני מצטער...ובטוח ששכחתי, היו הרבה יותר להקות.. ההופעות עצמן מתחילות ב 12-1 בלילה ונמשכות עד הבוקר.. וד´א שבזבזון...dream theater ממש לא משהו...יש לי שתי קליפים שלהם ולדעתי הם ממש גרועים, והלהקה הישראלית הכי טובה זו היהודים! שום להקה בארץ לא מתקרבת אליה...:))

מוקוש

New member
DREAM THEATER שולטים!!!!!!

ואכן, שייגעצ היא הלהקה היחידה ששווה לשמוע! ואפילו כיף! אתה יודע מי ממש טובים??? PUDDLE OF MUDD!!! יש לי ת´דיסק. שבז- קבל ח"ח על הטעם במוזיקה

shabaz

New member
ובכן...תודה...

יש לך איציקיו? לאורן... איזה קליפים יש לך? תאמת... אני בכלל לא מכיר שום קליפ שהם עשו... הם בערך כמו איירון...מפורסמים אבל לא עשו קליפ... אללה ביי שבז

oren_b35

New member
../images/Emo3.gif

לשבז..יש לי את take the time pull me under חרא של קליפים שתיהם אם תשאל אותי...לא מעניינים בכלל. הנה האיסיקיו שלי למי שרוצה...100740377

wisdom16

New member
תיקון מחיר כרטיס...

מחיר כרטיס לתושבי המקום עולה 110 ש"ח מחיר כרטיס לאנשים שלא גרים בראשון עולה 140 במכירה מוקדמת כרטיסים שנשארו במקרה אצל יחצ"נים שלא מוכרים טוב יומיים לפני עולה 100 בלבד לכוווולם תהנו:)

L i z a r d

New member
שמתי לב שהוא שם לפעמים... אומר לך

בספר תמצא מצד אחד טכניקות מסוימות, אבל רובו שונה לגמרי מכול מה שאתה מכיר על חלומות צלולים, רעיון ומטרות שונים לחלוטין.

למעלה