שתי שאלות חשובות..

Insmindor

New member
שתי שאלות חשובות..

יש לי כלבה בת חצי שנה. א. האם כדאי לעקר? ב. מתי וכמה פעמים ואיך צריך לצחצח לה שיניים? יש חומר מיוחד? תודה! (מזל טוב על הפורום! אחלה רעיון לייחד אותו לכלבים!!)

bondi78

New member
עיקור ניתן לעשות

לאחר חצי שנה- ואם את לא רוצה צרות כמו שלאמא שלי יש עם הכלבה שלה (בכל זאת היא חסכה את הכסף של העיקור...) היא צריכה כל חצי שנה להסתובב עם הכלבה ועם מקל כדי להעיף את כל המעוניינים- אחלה שיטה והיא גם זולה. אני בכל אופן עיקרתי את שלי כשהייתה בת חצי שנה.

© Tweety ©

New member
תשובות

א. מומלץ מאוד לעקר את הכלבה לטובתך לטובת חייה ובריאותה של הכלבה מומלץ לעקר. ב. צחצוח השיניים צריך להיות באופן יום-יומי,ניתן להשתמש במברשות של בני אדם,אבל יש מברשות מיוחדות לכלבים שהן יותר נוחות שמתלבשת על האצבע ומקלה על פעולת הצחצוח,יש לקנות משחות לצחצוח מיוחדות לכלבים כי הם נוטים לבלוע את המשחה והמשחה שלנו עלולה להיות רעילה בשבילם. פעולת הצחצוח צרכה להיות סבלנית לא להאבק עם הכלב בשום אופן ולצ'פר בסוף פעולת הצחצוח. בתחילה יש לפזר מעט משחה על המברשת ללחוץ על המשחה למטה שתכסה את שערות המשחה. להחזיק את הכלב סביב הפה ולהרים בעדינות את השפה העליונה ולהתחיל בפעולת הצחצוח להתחיל בהברשה של השיניים האחרויות ואחר כך לעבור לקידמיות הכל בתנועות עדיניות ולא בכוח. מומלץ לצ'פר בסוף..אל תבהל אם בהתחלה יהיה קצת קשה יעבור זמן אבל הכלבה תתרגל לזה ואפילו תהנה. בהצלחה

matansolomon

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif

שלום לך, אני מאוד ממליץ לעקר, מה שבטוח לא לתת זריקות נגר ייחום, לכלבה שלי היה גידול ברחם בגללן, ייקור יכול למנוע הרבה זבל מהכלבה ומכם! סבל של להעיף כלבים אחרים, אני בטוח שהכלבה גם לא אוהבת שכולם עולים עליה, וגם אם היא תיכנס להריון, זה מאוד ה, גם לדאוג לגורים, אחרי זה לתת אותם, זה עצוב וקשה מאוד!!! בקשר לציחצוח, מומלץ לעשות אותו בעם בכמה ימים, מומלץ להשתמש במברשת ובמשחה לצחצוח שיניים, יש תכשיר מיוחד לכלבים לצחצוח שיניים, הכולל מברשת ומשחה! הוא מאוד מומלץ, בהתחלה יכול להיות שהכלבה תתנגד ולא יהיה לה כל כך טוב, וגם לכם יהיה קשה, אבל היא תתרגל... מקווה שעזרתי
ו

אשור

New member
עיקור לכלבה זה גם בריא ומונע

דלקות ברחם שעלולות לסכן את הכלבה.בקשר לניקוי שיניים יש עכשיו אביזר שנמכר ב16 שקל שנראה כמו עצם למישחק שטוב לבריאות החניכיים.

lilithmm

New member
שיטה לחסכון מקסימלי - עיקור

לידיעתך, עיקור בתנו לחיות לחיות ממש זול. כלבה מעוקרת מקבלת הנחה משמעותית בחיסון הכלבת שהוא חיסון חובה. עקרו/וסרסו את הכלבים שלכם כמה שיורת מוקדם ע"מ לקבל הנחה מקסימלית לעלות חיסון הכלבת. בד"כ 40 ש"ח חסכון לחיסון. חסכון של הוצאות עתידיות על ניתוחים עתידיים להסרת גידולים סרטניים שהעיקור מונע. חסכון בכסף לטיפול בגורים לא רצויים שהכלבה תמליט במקרה שתשאירו אותה לבד לרגע בתקופת היחום שלה.

למעלה