שתי שאלות חשובות

benda2109

New member
שתי שאלות חשובות

אהלן, אני אודה לכל הב"ש שיעזרו לי בשני דברים 1. איפה כדי לקנות שתיה חריפה בזול? (רצוי באזור הבארקה, אבל גם באופן כללי טוב לדעת). 2. האם יש פיינטבול באזור ב"ש? מישהו מכיר המלצות/מחירים/דרכי גישה למקום? תודה מראש,

Reznik

New member
הפינטבול הכי קרוב לאזור

הוא בקיבוץ כרמים, אם הוא עדיין פעיל. אם המחירים לא השתנו בתקופה האחרונה, 80 שקל למשחק, עם 100 כדור. דרכי גישה, רק ברכב פרטי. או במונית שיעלה יקר מדי.

אלכוהול טוב ובזול יחסית לאחרים.

יש חנות בעיר של איזה זקן בשם מנדל, זהנראה כמו מין מחסן כזה קטן, עם מלא מלא מלא אלכוהול, ויחסית בזול! זה נמצא צמוד לחנות "יוקרתית" שברח לי השם שלה, שגם מוכרת אלכוהול אבל במחירים יותר יקרים. מה שאני אוהב אצל המנדל הזה, זה שהוא לא מנסה לדחוף לך שום דבר יקר ואפילו להפך, לדוגמה באתי ושאלתי אותו כמה עולה אצלו בארנייגר (ייגר דבש..) אז הוא אמר לי, חבל על הכסף שלך (ראה שאני צעיר חסר כל), והראה לי תחליף נהדר שנקרא honey shot שעולה רק 70 שקל במקום 170, וככה די חסך לי ואפילו שכנע אותי לקנות את הזול יותר, ואמר שהטעם שלו מעולה ושהוא יהיה לי מצויין, ואכן לא טעה. אותו דבר גם עם ייגר רגיל, מכר לי מעין תחליף שכזה ב-50 שקל והוא גם סבבה,לא הייתי מבדיל בינו לבין ייגר רגיל. בקיצור באמת הכי כדאי לקנות שם,לא יקרן, מתייחס אליך באופן אישי,ומכיר את כל המשקאות שם ויכול להמליץ על הכל כולל תחליפים זולים יותר. בקיצור אני ממש מרוצה, ואני מכיר עוד הרבה אנשים אחרים שממש מרוצים מהמקום הזה. ועכשיו לאיפה זה נמצא, נכון בעיר יש את הצומת היחסית גדולה הזאת, הצומת שלפני המשטרה/גן אלנבי. איפה שהבית של השגריר הטורקי הזה אנעארף, קיצר שם לוקחים שמאלה, ואז החנות שלו שם ממש משמאלך. תהנה

benda2109

New member
נשמע לי קצת מפחיד

אבל אני סטודנט מרוד ומוכן לנסות :) אני רק הסתבכתי עם ההסבר...כי אני לא מכיר את העיר העתיקה בכלל. איך קוראים לחנות? חשפתי במפה של ב"ש. מצאתי גן אלנבי אבל לא מצאתי את שאר הנ"צ שאמרת. יש מצב שתעיף מבט במפה ותראה אולי תמצא את הכתובת דרך המפה? http://www.mapa.co.il/general/searchresult_locked.asp?CurrMapTab=5.1&MapType=map&ImagesOption=&CurrHeaderTab=2&RoutePoints=%2C&UserEarthX=129787&UserEarthY=1072292&UserMapZoom=250&LoadUserPosition=1&RouteType=2&PNGLayers=

benda2109

New member
שוב הלינק

http://www.mapa.co.il/general/searchresult_locked.asp?CurrMapTab=5.1&MapType=map&ImagesOption=&CurrHeaderTab=2&RoutePoints=%2C&UserEarthX=129787&UserEarthY=1072292&UserMapZoom=250&LoadUserPosition=1&RouteType=2&PNGLayers= ד"א זה במרחק הליכה מהבארקה?

oleg_kh

New member
החנות מול בנק הפועלים בעיר

כל קו אוטובוס מגיע לשם. זה במרחק של 5 דק' הליכה מהברקה אבל פתוח רק בשעות עבודה רגילות כלומר לא תוכל לקנות שם בערב שום דבר. רק בקיוסקים.

benda2109

New member
אני רואה

שזה רחוב העצמאות 40. איך קוראים לחנות הזו? אתם מדברים על אותה חנות מההודעה למעלה? היא כ"כ זולה ועדיפה על סופר?

יקיר85

New member
מנדל הוא החנות הכי זולה בב"ש

מבדיקה שעשיתי בכל חנות באזור אף חנות אחרת לא בטווח מכירים שלו החנות נמצאת קצת אחרי בנק הפועלים לפני החנות אלכוהול "מרתף היין" והמבחר שלו הרבה יותר טוב מכל שאר החנויות

יקיר85

New member
לא יודע מה שם החנות

אבל כמו שאמרו מקודם היא נראית כמו מחסן בפתח החנות תלוי בקבוק ירוק גדול

למעלה