שתי שאלות בVB ו C

שתי שאלות בVB ו C

איך ב VB אפשר להשמיע צליל מסויים כמו זה שמושמע בעת שקופץ החלון של MSGBOX ולא דרך WINMP אלא משהו בזמן אמת כזה ושאלה שנייה , איך מדפיסים בצבע בשפת C , אני יודע שהפונקציה CPRINTF עושה את זה אבל לא יודע איך להשתמש בה ואם מישהו יודע קצת על הקובץ GRAPHICS ואיפה ניתן למצוא חומר עליו , אני רוצה להתעסק בגרפיקה ב C

shai_shai_shai

New member
בקשר ל vb

שאתה רוצה להוציא צליל אז יש פקודה שנקראת beep פשוט תעשה נגיד msgbox ואחרי זה את ה beep דוגמה: private sub command1_click() beep msgbox"hyyy" end sub

MaD-d0g

New member
אויש תפסיקו לדבר שטויות..

מספיק לדבר שטויות.. הבנאדם רצה לשמוע צליל. ולא את התרועה המצבנת של Windows. הנה קוד שיאפשר לך לשמוע קובץ Wave בזמן הצגת Msgbox
Dim R As Integer Const SYNC = 1 R = sndPlaySound(ByVal CStr("c:\YourApp\Sounds\MsgboxWave.wav"), SYNC) MsgBox "Wazzzzzup?"​
ואל תשכח להגדיר את ההגדרה הבאה...
Declare Function sndPlaySound Lib "winmm" Alias "sndPlaySoundA" (ByVal lpszSoundName As String, ByVal uFlags As Long) As Long​
שאלות?

yair24

Member
לפי הפקודה

לפי הפקודה CPRINTF אני מבין שכשאתה אומר להדפיס אתה מתכוון ללהציג על המסך טקסט ולא במדפסת אז אם לזה אתה מתכוון אני זוכר שבHEADER IOMANIP.H יש אפשרות לשנות צבע לטקסט אבל זה היה כל כך מזמן שאני לא ממש זוכר בכל מקרה תבדוק את הקובץ הזה ותראהואם תוכל להגיד לי אם זה באמת היה זה יאיר

אני רוצה להדפיס על המסך

אבל טקסט צבעוני ואני יודע שהפקודה CPRINTF עושה את זה אבל לא יודע איך

yair24

Member
אני זוכר שעשיתי את זה

ואם אני לא טועה זה היה בIOMANIP תבדוק ותגיד לי אם זה שם באמת כי פשוט אין לי פה את הקובץ הזה אז אני לא יכול לבדוק יאיר

מי זה?

New member
אם אתה מדבר על גירסת הטורבו/דלפי

#include<stdio.h> #include<conio.h> void main(void) } int myColour=5; textcolor(myColour); textbackground(3) cprintf("hello world"); printf("bye world"); { פלט: hellow world בצבע אדום ברקע כחול BYE WORLD בצבע המערכת- לבן

למעלה