שתי שאלות ברשותכם...

שתי שאלות ברשותכם...

1-האם חציר מסוג קש יעיל לסוס. 2- האם מישהו יודע איפה יש חנות של מוצרי סוסים באיזור הגליל. תודה ושיהיה קריר לכולם ויום יותר טוב.

2

אישית אני לא מכירה אף חנות, אבל מסתובבים פה מלא סוחרים שמגיעים לכל מקום ואפשר גם לקנות יד שנייה. כמו כן החנות הניידת של "הרוכב" מגיעה, צריך רק להרים טלפון. 099582318 050306453

תנסה בהיפודרום

לא ממש גליל, אבל בכל זאת צפון. צומת נהלל (כביש חיפה נצרת). 6415701-04 618694-052

אבו-דני

New member
חציר וקש

--- קש הינו הגיבעול של החיטה שגרעיניה הוצאו ממנה למעט תאית אין שם מאומה כמו לאכול אויר... אבל התועלת היא בעיסוק לסוס..אוכל זה גורם להפיג שיעמום

אבו-דני

New member
קש ? קוליק ?

--- אכן הספרים לא ממליצים להאכיל קש...אפשר לקבל את הסברך למה? יש לזכור שהקש נקצר כמו במקצרת תופים (החיטה)

ושיבולת? או עשב בר? ....

הם מועילים לסוס? או אם אתם יכולים להמליץ לי על משהו אני אודה לכם מאוד. פשוט אני חדש עם סוסים. תודה על התשובות

vet

New member
תכולת מים נמוכה

וכתוצאה סיכוי מוגבר לסתימה

אבו-דני

New member
קש...כמה נקודות

--- הבעיה עם הקש נובעת מעצם הקושי לעכלו שכן החציר (שיבולת ובקיה גם יבשות) ברם בספרד ופורטוגל מזינים את הסוסים אך ורק בקש ואין שם שום בעיה ... הבעיה מתגברת במידה והסוס בעמידה כל היום בתא ללא תנועה.. ------------------------------------------------------------- פינציפון: הסוס נותר רעב מהסיבה הבאה..תאכלי רק חסה ותביני למה.

yael filan

New member
העניין הוא

של איכות החציר, אם הוא מאיכות טובה, אין בעיה להזין סוסים רק בחציר ועשב ירוק (חשוב מאוד) אבל אם החציר הוא מאיכות נמוכה, הסוס ילך ויחלש ובסוף פשוט יתמוטט

אבו-דני

New member
חציר שיבולת או ספיח (קציר בר)

--- קציר שיבולת הינו סוג אחד שידוע מה תוכנו ואיכות מזונו ספיח (מהמילה ספחת) זה קציר שאין ידוע מה יש בו גם צמחים רעילים יכולים להיות קצורים בתוכו עם נתונים דלעיל עשה חושבים מה עדיף לו (לסוס)

yael filan

New member
תראה

אם בביטוי עשב בר אתה מתכוון לעשב ירוק, ושיבולת זה חציר, אז את שניהם צריך לתת לסוס

storm15

New member
שתי שאלות ברשותכם../images/Emo91.gif

יש לי תשובה בשבילך לשאלה 2 יש חנות מאד טובה שנקראת הרוכב. יש להם את כל האביזרים לרכיבה ולכל סוגי הרכיבה, ויש להם ממש הכל. יש להם גם חנות ניידת שמגיעה אליך הביתה לפי הזמנה אבל צריך להזמין לפי סוג הרכיבה שנחוץ לך. יש להם אתר ששם אתה יכול למצוא את כל המידע. החנות נמצאת האזור הגליל בקיבוץ עולש.

למעלה